Redactia.ro
Home » Știri » Ce se va întâmpla cu fiul Prințului Paul al României. Prințesa Lia l-a dat în judecată pe soțul ei pentru custodia fiului lor

Ce se va întâmpla cu fiul Prințului Paul al României. Prințesa Lia l-a dat în judecată pe soțul ei pentru custodia fiului lor

GALERIE FOTO (5) Ce se va întâmpla cu fiul Prințului Paul al României

Ce se va întâmpla cu fiul Prințului Paul, după ce tatăl său a fost decăzut din drepturile părintești. Prințul Paul al României a fost condamnat la 3 ani și patru luni de închisoare în dosarul Ferma Băneasa și dat în urmărire în 18 decembrie 2020. În urmă cu câteva zile, acesta a fost prins la Paris și urmează să fie extrădat pentru a-și executa pedeapsa. Ce se va întâmpla cu fiul lui Carol Ferdinand?

Ce se va întâmpla cu fiul Prințului Paul al României. Prințesa Lia l-a dat în judecată pe soțul ei pentru custodia fiului lor

Prințul Paul al României a fost dat în urmărire internațională, după ce a fost condamnat pentru cumpărare de influență și complicitate la infracțiunea de abuz in serviciu contra intereselor publice, în dosarul retrocedării ilegale a Fermei Băneasa. Printul Paul, 73 de ani este căsătorit cu Printesa Lia, 73 de ai, iar impreună au un fiu, Carol Ferdinand. Fostul președinte, Traian Băsescu le-a botezat fiul . Paul Lambrino, așa cum figura el în acte la intrarea in tară, este nepotul biologic al regelui Carol al II-lea României, fiind fiul lui Mircea Grigore Carol Lambrino și al primei sale soții, Hélène Henriette Naravitzine.

În prezent, Carol are 12 ani, locuiește alături de mama sa. Conform Fanatik.ro, Prințul Paul și-a pierdut dreptul de a-și exercita autoritătatea părintească asupra fiului său. Soția acestuia a solicitat exclusivitate asupra custodiei fiului lor, pe numele lui din bulentin Al României Carol Ferdinand. Prin această hotărâre judecătorească ea nu mai are nevoie de acordul scris al soțului pentru a decide în legătura cu viitorul copilului lor. Printesa Lia a declarat in nenumărate rânduri că își dorește să îl înscrie pe Carol Ferdinand la o școală privată din Londra. Până acum nu a fost posibil pentru că avea nevoe de acordul scris al lui Paul.

Printesa Lia l-a născut pe Carol Ferdinand la vârsta de 58 de ani

În luna ianuarie a anului 2010, Printul Paul și Printesa Lia au devenit părinti. Anii au trecut, iar Carol s-a transformat într-un puști extrem de simpatic și foarte inteligent. După condamnarea lui Paul, Lia și fiul ei au fost evacuați din vila de lux din București, deoarece nu ar fi plătit ratele bancare, după ce Prințul Paul a fost condamnat definitv de instanță si a fugit din tara.

Paul al României a fost condamnat in decembrie 2020 la 3 ani și 4 luni inchisoare pentru cumpărare de influență și complicitate la infracțiunea de abuz in servici contra intereselor publice, in dosarul retrocedării ilegale a Fermei Băneasa. Acuzațiile vizau infracțiuni comise in perioada 2006-2013 pentru obținerea unor bunuri de o valoare deosebită, printre care Pădurea Snagov și Ferma Regală Băneasa, care au fost revendicate fără drept de Paul de România. În același dosar au mai fost condamnați Remus Truică, la șapte ani de închisoare, Benjamin Steinmetz și Tal Silberstein, la câte cinci ani de închisoare. Jurnalistul Dan Andronic a fost condamnat la trei ani închisoare cu suspendare. Paul Phillipe al României este in mod oficial Printul Paul Phillipe al României, dar nu este recunoscut ca membru al Casei Nobiliare de Hohenzollern-Sigmaringen si nici al Casei Regale a României.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: