Redactia.ro

Ce secret rușinos ascunde Valentina Pelinel? Nimeni nu a putut să creadă!

Ce secret rușinos ascunde Valentina Pelinel? Nimeni nu a putut să creadă!

Valentina Pelinel ascunde un secret rușinos la care nimeni nu s-ar fi gândit. Deși are 38 de ani, ea încă nu și-a dat Bac-ul. Soția lui Cristi Borcea a dezvăluit de ce care este motivul pentru care a ales să nu susțină acest examen, deși a intrat la liceu cu media 9.40.

În ciuda faptului că are 38 de ani Valentina Pelinel nu și-a dat încă Bac-ul.

Blonda pare să nu regrete deloc alegerea făcută. Acest lucru este de înțeles oarecum, pentru că ea conduce multe afaceri și nu duce lipsă de nimic.

Citește și: Prima reacţie a lui Cristi Borcea după ce s-a întors în închisoare: „Staţi liniştiţi că…

Valentina Pelinel a intrat la liceul Sf. Sava cu media 9.40.Deși avea rezultate foarte bune la învățătură, blonda a decis să renunțe la școală în favoarea carierei de model.

Atunci când avea doar 15 ani, Valentina Pelinel a devenit Miss România, dar nu s-a putut bucura pe deplin de această reușită. Motivul a fost acela că tatăl ei a decedat în același an în care ea a obținut gloriosul titlu.

Valentina Pelinel și-a văzut de cariera de model și a evitat de-a lungul timpului să vorbească despre studii.

Vedeta a mărturisit că materia ei preferată din timpul școlii era limba română, la care se descurca foarte bine. Valentina a mai povestit că matematica nu era punctul ei forte. Valentina a mai spus că își dorea să lămurească de mai multă vreme această chestiune legată de nivelul la care a rămas cu studiile, pentru a nu mai exista tot felul de răutăți și supoziții pe marginea acestui subiect. Valentina a mărturisit că ea era singura dintre elevii buni care nu făcea meditații și cu toate astea avea rezultate excepționale la școală.

Vedeta a povestit că a ales să plece din țară, pentru că dacă ar fi rămas, ar fi murit de foame. Valentina nu avea deloc o situație materială bună. Blonda spune că își asumă faptul că nu s-a mai întors în țară ca să-și finalizeze studiile.

„În școală nu eram bună la matematică, dar mă descurcam la română. Vreau să lămuresc și chestia asta cu Bac-ul. Am intrat la Sava cu 9.40. Eram singura dintre elevii buni care nu și-a permis să facă meditații. Am plecat din țară pentru că muream de foame și nu-mi pare rău că am făcut-o. Așa am prins trenul ăsta. E adevărat că nu m-am întors să dau Bac-ul și mi-o asum”, a declarat Valentina Pelinel.

Valentina nu s-a hotărât încă dacă vrea să dea Bac-ul, pentru că ea este de părere că se descurcă foarte bine și așa.

„Multe persoane au urmat școli particulare, plătite. Oamenii mă cunosc, știu să vorbesc, fac dezbateri. Niciodată nu vorbesc mai mult decât pot să duc, despre lucruri pe care nu le cunosc”, a mai spus soția lui Cristi Borcea.

Citește și: Valentina Pelinel a născut pe 1 martie! Ce nume vor purta gemenele