Redactia.ro
Home » Monden » Ce SECRETE se ascund în spatele carierei de 37 de ani a Loredanei Groza. De ce n-ar vrea ca fiica ei s-o imite

Ce SECRETE se ascund în spatele carierei de 37 de ani a Loredanei Groza. De ce n-ar vrea ca fiica ei s-o imite

Loredana Groza s-a pozat provocator în pat.

Loredana Groza e şi din garda veche, şi din garda nouă. Superba blondină se păstrează fresh chiar şi după 37 de ani de carieră pe scenă. Artista în vârstă de 52 de ani a recunoscut că a trebuit să facă ulte sacrificii pentru a reuşi şi pentru a „rezista” în branşă.

Încă din anul 1986 a fost nevoită să îndure multe pentru succesul de acum. Loredana a recunoscut că nu-și dorește ca fiica ei, Elena Boncea, să o urmeze în ceea ce privește cariera. De ce? Pentru că este foarte greu și pentru că nu ar vrea ca tânăra să se sacrifice enorm.

Era pe perfuzii, dar a trebuit să filmeze

Jurata de la X Factor a povestit prin ce clipe grele a trebuit să treacă, de amorul artei.

loredana groza

Nu! Cu siguranță este o meserie foarte grea pentru femei și dacă vrei să fii în top trebuie să faci sacrificii. Premiile pe care le câștig sunt măgulitoare pentru cariera mea.

După 36 de ani de când am câștigat premiul cel mare la Festivalul de la Mamaia, să rămân în topul publicului, este incredibil. Nu aș fi crezut niciodată. Se pare că nu a fost întâmplătoare acea recunoaștere și că am încercat cu fiecare album, moment, fiecare apariție să fiu peste ce am fost și să nu-mi dezamăgesc fanii.

Este complicat, dar asta a fost motorul pentru mine. Indiferent de cât m-a costat. Uneori poate am fost bolnavă și am stat în perfuzii, dar a trebuit să filmez la un film în frig, am stat acolo.

M-am sacrificat pentru artă și nu-mi pare rău. E și greu, dar și frumos. Când auzi aplauzele, că sunt emoționați în fața ta, dar că poți să-i schimbi pe muzica ta, să-i faci să facă dragoste pe muzica ta, să facă copii.

Am primit atâtea poze de la oameni care au făcut asta pe muzica mea. Ce poți să ceri mai mult de la viață?”, a spus Loredana Groza.

Elena Boncea, povara unei mame celebre

Elena Boncea are 24 de ani şi spune c-o admiră pe mama ei. Pentru talent, pentru putere şi pentru volumul de muncă.

„Este greu să ai o mamă celebră câteodată, poate fi și enervantă și nu mă ascultă. Mami e și dramatică. Eu cânt puțin, dar în general sunt o pacoste”, spunea fiica Loredanei Groza.

Altfel, Elena Boncea lucrează ca producător la unul dintre cele mai de success radio-uri din țara noastră.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: