Redactia.ro
Home » Monden » Ce semn divin a primit Dana Nălbaru înainte de a se pocăi: „Mi-a fost rușine”

Ce semn divin a primit Dana Nălbaru înainte de a se pocăi: „Mi-a fost rușine”

Ce semn divin a primit Dana Nălbaru înainte de a se pocăi: „Mi-a fost rușine”

Ce semn divin a primit Dana Nălbaru înainte de a se pocăi. Ce a povestit soția lui Dragoș Bucur despre ce a trăit.

Ce semn divin a primit Dana Nălbaru înainte de a se pocăi: „Mi-a fost rușine”

Dana Nălbaru, fosta membră a trupei Hi-Q, a ales calea pocăinței la vârsta de 33 de ani și mărturisește că a găsit liniștea interioară și fericirea adevărată în credința sa în Dumnezeu.

În a doua zi de Paște, Mihai Morar a postat un interviu alături de Dana Nălbaru, pe canalul de YouTube al podcastului său, „Fain și Simplu”, unde au discutat despre credințele ei. Aceasta susține că nu se simte făcută pentru a fi o persoană publică și că vrea să se concentreze pe viața sa personală, să-și crească copiii și să se ocupe de afacerea ei. Dana Nălbaru a învățat să trăiască liberă, în lume, dar nu cu lumea și să fie fericită cu puține lucruri. Ea nu mai urmărește știrile și nu ascultă radio și nu dorește să se întoarcă la viața publică.

„Eu nu sunt făcută pentru a fi persoană publică. La 33 de ani m-am botezat. Sunt pocăită și îmi doresc să mă pocăiesc și mai mult, astfel ca în fiecare zi a vieții mele să îl fac pe Iisus mândru de mine și să tind spre Dumnezeu în fiecare zi a vieții mele. Am învățat că poți trăi în lume, dar nu cu lumea. Am învățat că pot fi fericită cu puține lucruri.

Nu mă uit la televizor, nu ascult radio. Nu aș vrea să mă întorc în a fi persoană publică. Nu mai duc. Vreau să spăl rufe, să fac pâine, să mă ocup de afacerea mea, de copiii mei, de soțul meu. Să mergem în călătorii”.

Sursa: podcast Fain și Simplu/Youtube

Dana Nălbaru a dezvăluit că, în cadrul aceluiași podcast, înainte de a lua decizia de a se pocăi, i s-a arătat un semn „divin”.

„Începusem să am îndoieli că e bine ceea ce fac. Am plecat la Botoșani la un concert. În ziua aceea s-a stricat mașina, am stat vreo 14 ore pe drum, era foarte cald și eram extrem de supărată. Mi-am spus în sinea mea: Hai, măi, ce cad eu de la credință? Dacă nu mai ești ortodox se spune că ai căzut de la credință. Am zis că gata, nu mă mai botez. Am ajuns la Botoșani, am mers în camera de hotel. Am deschis televizorul, nimic interesant. Hai să iau Biblia, o aveam la mine. Eram hotărâtă să nu mă mai botez. Am deschis Biblia și mi-a căzut pe piept o bucată de carton gros. Erau scrise două versete. Din Matei scria versetul Cine vine la mine din inima lui vor curge râuri de apă vie”, a povestit Dana Nălbaru în podcastul mai sus menționat.

„Mi-a fost rușine de mine, mi-am dat seama că Dumnezeu a știut că vine momentul în care eu mă voi îndoi. Zi de zi deschisesem Biblia și nu văzusem acel carton”, a continuat Dana Nălbaru.

Ce semn divin a primit Dana Nălbaru înainte de a se pocăi: „Mi-a fost rușine”
Sursa: podcast Fain și Simplu/Youtube
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: