Redactia.ro
Home » Știri » Ce semnifică crucea și înscrisurile de pe hainele lui Gigi Becali. Detaliul care a atras atenția tuturor

Ce semnifică crucea și înscrisurile de pe hainele lui Gigi Becali. Detaliul care a atras atenția tuturor

gigi becali

Gigi Becali, patronul echipei FCSB, este cunoscut pentru implicarea de care dă dovadă în cadrul echipei, dar și prin prisma credinței sale. De-a lungul timpului a donat sume impresionante bisericilor și a ajutat la ridicarea lăcașurilor de cult din întreaga țară. Recent, fanii patronului FCSB au descoperit un detaliu în ținutele lui Gigi Becali și se întreabă ce semnifică acesta. Iată despre ce este vorba!

Ce reprezintă crucea și înscrisurile de pe hainele lui Gigi Becali

Gigi Becali, patronul FCSB, a declarat, nu doar o singură dată, că se gândește să renunțe complet la implicarea sa în fotbal și să se retragă la un lăcaș de cult. Cu toate acestea, nu a renunțat încă la echipa FCSB și continuă să se implice în transferuri și în modul în care antrenorul ia decizii, spre nemulțumirea suporterilor.

În ultima vreme, Gigi Becali a făcut mici modificări în garderoba sa, iar fanii au observat un mic detaliu care a apărut pe multe dintre costumele acestuia, dar și apariția unui nou element de vestimentație, o căciulă neagră simplă, dar cu un un însemn, o cruce roșie. Conform informațiilor apărute pe site-ul designer-ului celebrului om de afaceri, Alexandru Ciucu, înscrisurile care se regăsesc pe costumele lui Gigi Becali și pe căciula acestuia au o însemnătate aparte. „IC XC NIKA”, înscrisurile de pe hainele patronului FCSB sunt unele în limba greacă și se traduc prin „Iisus Hristos biruiește”.

Gigi Becali plănuiește să se retragă din viața publică

Gigi Becali apare din ce în ce mai rar pe micul ecran și se pare că ia în calcul o retragere definitivă din viața publică. Nu este exclus ca patronul FCSB să lase în urmă cele lumești pentru a-și dedica restul zilelor slujirii lui Iisus Hristos.

„El are de gând să se retragă la mănăstire, de fapt asta însemnă viaţa lui: biserica, familia, FCSB-ul. Dar, mai încolo, spre bătrâneţe, e una dintre plăcerile lui. Dar e devreme, încă mai are fete de măritat, e mai tânăr decât mine. Asta cu retragerea e probabilă, el nu face altceva decât rugăciuni, biserică şi slujbe”, a spus Giovanni Becali, vărul lui Gigi Becali.

Gigi Becali, partener de afaceri cu rivalul de la Rapid, Dan Șucu

Gigi Becali are o avere la care mulți dintre noi nu ar putea decât să viseze cu ochii deschiși. Deși sumele din cont i-ar permite să trăiască mai mult decât confortabil și fără să se streseze, latifundiarul din Pipera caută în permanență noi modalități de a se îmbogăți.

Gigi Becali, patron al FCSB a dezvăluit că este implicat într-o afacere cu Dan Șucu, acționar al Rapidului. Becali nu lasă rivalitatea din domeniul fotbalului să distrugă legătura pe care o are cu partenerul de afaceri și este capabil să delimiteze foarte clar situațiile.

„Eu sunt prieten cu Șucu, adică am făcut o afacere, nu prea mare, acolo ce am făcut. Am cumpărat un teren împreună, am câștigat, nu știu, pe acolo… Am rămas și cu un teren care costă câteva milioane. Afacerea pe care am făcut-o cu el îmi facilitează mie să câștig multe milioane pe viitor. Ce am făcut, am lăsat un drum ca să valorificăm dublu terenurile noastre. Un drum mare, de 21 de metri”, a povestit Gigi Becali, patron al FCSB.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: