Redactia.ro
Home » Știri » Ce semnificație are focul în visul tău. Interpretarea care te va lăsa cu gura căscată

Ce semnificație are focul în visul tău. Interpretarea care te va lăsa cu gura căscată

GALERIE FOTO (2) Ce înseamnă când visezi foc

De multe ori oamenii au parte de cele mai dubioase vise pe timpul nopții și cu greu pot înțelege despre ce este vorba mai exact. Iată ce se întâmplă în momentul în care visezi un foc sau un incendiu și ce impact are asta asupra ta.

Nu mai este niciun secret faptul că oamenii au tendința de a încerca să interpreteze în toate felurile elementele pe care le-au visat pe timpul nopții. Când vine vorba despre definițiile pe care i le putem atribui focului, lucrurile par a se complica, potrivit celor care s-au specializat în interpretarea viselor.

Ce înseamnă când visezi foc

De multe ori visele sunt transpuneri pe care subconștientul le face în urma unei perioade mai stresante sau ai obositoare. Chiar și așa, mulți sunt de părere că există o legătură între visele de noapte și viața de zi cu zi, tocmai de aceea încearcă să afle imediat după ce s-au trezit despre ce este vorba.

În funcție de contextul în care focul apare, acesta poate avea mai multe semnificații. În cazul în care are loc un incendiu în pădure și te vezi nevoit să îl stingi tu, asta poate semnifica faptul că treci printr-o perioadă foarte grea și că încerci să rezolvi o mulțime de probleme care te acaparează într-un fel sau altul.

În visul în care fumul este mult mai mare decât focul în sine interpretarea se schimbă. Specialiștii susțin că este vorba despre teama de viitor pe care o poți înfrunta doar prin discuții îndelungi cu cineva mai matur decât tine.

Rolul focului în visul unei persoane
Rolul focului în visul unei persoane

Ce semnifică un incendiu izbucnit pe stradă

În cazul în care ai fost în trecut martorul unui incendiu, acest lucru ar putea să îți apară din nou în vis, dar sub o altă formă. Nu ar trebui să te îngrijorezi, deoarece nu are o semnificație anume. Lucrurile sunt diferite în cazul în care identifici clădirea care se află în flăcări.

Unele persoane visează că sediul lor a luat foc în momentul în care se tem ca nu cumva să fie concediați de angajatori. Dacă te regăsești în poziția în care tu dai foc unei clădiri, atunci asta spune multe despre tine, conștiința ta trăgând un semnal de alarmă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: