Redactia.ro
Home » Monden » Ce semnificație are numele pe care Vlăduța Lupău l-a ales pentru micuțul său. Provine din ebraică și are o mare însemnătate

Ce semnificație are numele pe care Vlăduța Lupău l-a ales pentru micuțul său. Provine din ebraică și are o mare însemnătate

Vlăduța Lupău și partenerul său de viață, Adi Rus sunt în culmea fericirii! Vedeta a născut, cu doar câteva ore înainte, un băiețel perfect sănătos! Numele ales de vedetă pentru fiul său este unul biblic. Iată ce semnificație are!

Ce semnificație are numele pe care Vlăduța Lupău l-a ales pentru micuțul său

Iair este un nume biblic, ce provine din ebraică și are o mare însemnătate! Acesta simbolizează lumina: „cel pe care Dumnezeu luminează „. Totodată numele este asociat cu strălucirea, în special „strălucirea lui Dumnezeu”.

Micuțul nou născut al vedetei, Iair, își va celebra ziua de nume la data de 1 noiembrie, când are loc Ziua Tuturor Sfinților, fiind un nume aderent (nr. nu este purtat de niciun sfânt).

Vlăduța Lupău, mesaj emoționant pentru Iair

Îndrăgita interpretă a postat o fotografie din sala de operație, pe rețelele sociale, și și-a împărtășit fericirea cu urmăritorii săi, dar cel mai important avut un mesaj emoționant pentru noul membru al familiei lor:

„Iair … știam că îți vei alege o zi binecuvântată în care să vezi lumina zilei! Bine ai venit pe lume minunea mea! 

Continui scrisoarea către tine… știi că ți-am zis că te voi învața să-L iubești pe Dumnezeu iar El îți va da totul… ei bine cu asta începem drumul vieții tale!

Lumea asta puiule… este cum ești tu cu ea!
Așa că dacă tu ești bun, îți va întoarce bunătate iar dacă nu.. să nu te aștepți să vină binele. O să ți se greșească și o să faci si tu greșeli însă întoteauna să te gândești că nu cei din jurul tău nu trebuie să te vadă când faci un lucru rău sau să se supere că ai greșit … ci întoteauna să te gândești că Dumnezeu te vede…de El nu te poți ascunde și de la El vine răsplata la tot ceea ce vei face pe această lume!
O să crești și o să trăiești așa cum trăim fiecare, cu bune și cu rele însă vreau să te rog, atunci când îți dorești ceva cu adevărat LUPTĂ și nu renunța niciodată, iar eu… voi fi lângă tine întodeauna si pentrutodeauna!

Îmi doresc să ai o viață ușoară, binecuvântată și să fim împreună mulți ani pe acest pământ …eu cu tine și cu tati tău…apoi cu copiii tăi și apoi nu îndrăznesc mai mult…

De azi, tu mi-ai dat cel mai frumos nume “mama” …iar pentru asta eu îți mulțumesc și îi dau slavă Lui… pentru că vreau să știi că de multe ori nu credeam că și pe mine mă va alege un suflet să-i fiu mamă, dar iată-te! M-ai ales tu! 
Iar tu… în viața aceasta, am să fac în așa fel încât să îmi fi cea mai bună carte de vizită!
Nu vreau ca să-ți zică lumea “Ești băiatul Vlăduței…” ci mie să-mi zică “ Ești mama lui Iair!” 🫶🏼

Închei și îți fac cunoștința cu prima femeie din viața ta care îți spune din toată inima
TE IUBESC !
Eu, mami! ”

 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: