Redactia.ro
Home » Horoscop » Ce sfânt te ocrotește în funcție de zodia ta. Îl poți chema în ajutor de câte ori simți nevoia

Ce sfânt te ocrotește în funcție de zodia ta. Îl poți chema în ajutor de câte ori simți nevoia

Ce sfânt te ocrotește în funcție de zodia ta. Îl poți chema în ajutor de câte ori simți nevoia

Iată ce sfânt te ocrotește în funcție de zodia ta. Unii astrologi susțin că pot exista conexiuni între astrologie și partea religioasă a vieții, tocmai de aceea fiecare semn zodiacal ar putea să își găsească protecție divină, iar un anume sfânt îl ocrotește și protejează.

Ce sfânt te ocrotește în funcție de zodia ta. Îl poți chema în ajutor de câte ori simți nevoia

Berbec

Berbecii sunt protejați de Sfântul Sebastian și de Sfântul Apostol Petru. Sfântul Sebastian a fost un soldat roman, iara din secolul al IV-lea este venerat ca sfânt martir creștin. Era ocrotitorul tuturor soldaților, al atleților, dar și al bolnavilor de ciumă.

Taur

Taurii sunt protejați de Sfântul Arhanghel Mihail și de Sfântul Apostol Simon Zilotul. Sfântul Mihai este este unul din cei mai cinstiți dintre Îngeri și din ceata netrupeștilor puteri, iar Sfântul Apostol Simon Zilotul a fost o persoană foarte încrezătoare în propriile forțe, așa cum sunt și Taurii.

Gemeni

Sfântul Apostol Iacob protejează nativii Gemeni. Este unul dintre cei 12 apostoli și reprezintă modelul intelectualului, fiind un apostol inteligent și abia în a-și expune ideile. Așa sunt și Gemenii, nu?

Rac

Sfântul Apostol Andrei, ocrotitorul celor născuți sub semnul Racului. Este și ocrotitorul României, să nu uităm asta. Sfântul Andrei era un familist, un idealist, care nu putea să aibă conflicte cu cineva, fiind sensibil și gata să facă orice pentru familia lui. Ca Racii.

Leu

Cum sunt Leii? Remarcabili, ies de fiecare dată în evidență. La fel era și Sfântul Apostol Ioan. Atrăgea instant mulțimile, era un orator desăvârșit și se simțea în largul lui atunci când primea atenția celor din jur, a relatat astrosens.ro.

Fecioară

Fecioara este protejată de Sfântul Antonie cel Mare. Conform doxologia, aflăm că nicio persoană care se întorcea de la cel sfânt nu era trist, iar cine se ducea mâniat, devenea prietenos și iubitor. Fecioarele pot fi prieteni de nădejde, în care îți poți pune încrederea totală.

Balanță

Balanțele sunt cunoscute pentru diplomația de care dau dovadă. Sfântul Bartolomeu, cel care le ocrotește, era văzut ca o persoană foarte echilibrată și corectă. Și Balanțele pot fi capabile să meargă până în pânzele albe ca să obțină ce vor, pe căi cât mai corecte, de altfel.

Scorpion

Scorpionii sunt pasionali, ambițioși și orgolioși. Sfântul Valentin, patron al dragostei, este sfântul Scorpionilor, și la fel și Sfântul Toma, numit și Toma Necredinciosul.

Săgetător

Protectorul nativilor Săgetător este Sfântul Apostol Iacob. Este drept și onest, unul dintre cei trei apostoli care au pus temeliile bisericii, fiind văzut ca un întemeietor spiritual, care făcea totul pentru dreptate. Asemenea Săgetătorului, acest apostol era un amator al călătoriilor.

Capricorn

Capricornul este ocrotit de Sfântul Iosif, tatăl lui Iisus, dar și de Apostolul Matei, care colecta impozite și taxe în guvernul roman. Acesta obișnuia să își facă treburile ca la carte, fără să facă abuzuri, era corect, integru și foarte ambițios.

Vărsător

Cine a fost Iuda Tadeul? A fost, conform noului testament, unul din cei 12 apostoli ai lui Isus Hristos. El îi ajuta pe cei lipsiți de apărare și pe cei neajutorați. Vărsătorii au nevoie de acest ocrotitor, deoarece au tendința să se lase repede descurajați.

Pești

Sfânt ocrotitor: Sfântul Apostol Iuda Iscarioteanul, cel care l-a vândut pe Hristos pe 30 de arginți. Totuși, în ciuda asta, el era și o persoană timidă și sensibilă, care putea fi ușor influențat. Și Peștii sunt uneori prea sensibili și visează cu ochii deschiși către alte lumi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: