Redactia.ro
Home » Monden » Ce sfat a primit Lidia Buble din partea tatălui ei. Artista a mărturisit că a furat din supermarket

Ce sfat a primit Lidia Buble din partea tatălui ei. Artista a mărturisit că a furat din supermarket

Lidia Buble este una dintre cele mai cunoscute și apreciate cântărețe de la noi din țară. Cu toții știm relația apropiată pe care vedeta o are cu familia sa. Recent, într-un podcast, Lidia Buble a povestit despre sfaturile pe care părinții ei i le oferă când vine vorba despre partenerul ei de viață.

Ce sfat a primit Lidia Buble din partea tatălui ei

„De câte ori mă duc acasă, tati îmi spune ce faci, ai 29 de ani, surorile tale la vârsta ta aveau copii, erau așezate la casele lor. Tata îmi spune să-mi găsesc un bărbat cu frică și temere de Dumnezeu, un bărbat credincios.

Când ai credință, ești un om bun, un om pe drumul cel bun. Eu pot să spun că mi-aș dori să mă binecuvânteze Dumnezeu cu un bărbat alături de care să trăiesc o dragoste frumoasă precum cea a părinților mei.

Ei sunt modelul meu de dragoste infinită, necondiționată. Noi suntem creația lui Dumnezeu. Toți suntem frumoși, dar cred că putem să fim și mai frumoși când lucrăm la sufletele noastre. Frumusețea exterioară este trecătoare.

Mereu o să aleg interiorul, pentru că e cel care rămâne. Sunt foarte mulțumită de omul Lidia Buble. Sunt mândră de mine că am reușit să mă mențin cu principii sănătoase de viață și că sunt o luptătoare.”, a mai zis Lidia Buble în cadrul podcastului lui Damian Drăghici.

Lidia Buble a furat din supermarket

Deși acum duce o viață la care mulți râvnesc, se pare că ea nu s-a bucurat de succes dintotdeauna. Înainte să devină cunoscută, artista a trecut prin momente grele. Întreaga poveste a fost prezentată chiar de ea:

Unul dintre cele mai grele momente din  viaţa mea a fost exact momentul în care am ajuns în Bucureşti, cu fix 40 de lei în buzunar. Îmi era atât de ruşine să pun mâna pe telefon, să îl sun pe tati, să îmi dea bani de chirie. M-am înscris şi la facultate, ştiam la ce mă înham. Viaţa de Bucureşti este foarte scumpă în comparaţie cu cea de acasă, de la Deva.

M-am trezit efectiv singură, într-un oraş atât de mare, fără prieteni, fără nimeni. Au fost foarte multe luni în care rămâneam fără bani de mâncare şi mergeam prin supermarketuri, este prima dată când zic asta şi nu mi-e ruşine. Eu la momentul respectiv nu am privit-o ca pe un furt sau ca pe ceva rău. Sunt acei biscuiţi vărsaţi, treceam pe acolo şi mâncam câte un biscuite de foame, aia

era mâncarea mea pentru o zi întreagă, pentru că nu mai aveam bani nici de transport în comun. Acela a fost printre cele mai grele momente din viaţa mea. N-am visat niciodată să ajung  aici. Până să devin artist, eu am avut mai multe joburi, am pornit dintr-un cimitir şi am ajuns pe cele mai mari scene de la noi din ţară”, a mai spus Lidia Buble.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: