Redactia.ro
Home » Monden » Ce sfat i-a oferit Tavi Clonda soției sale, imediat după naștere: „Să nu faci și tu greșeala aceasta!”

Ce sfat i-a oferit Tavi Clonda soției sale, imediat după naștere: „Să nu faci și tu greșeala aceasta!”

Tavi Clonda și Gabriela Cristea au o relație solidă de circa 7 ani de zile și au împreună două fetițe superbe. Soțul prezentatoarei TV, de la „Mireasa Capriciile – Iubirii” i-a oferit un sfat imediat după naștere pentru a se asigura că vor avea împreună o familie fericită până la adânci bătrâneți. Iată toate detaliile!

Ce sfat i-a oferit Tavi Clonda soției lui

Tavi Clonda și Gabriela Cristea formează unul dintre cele mai longevive și stabile cupluri din showbiz-ul românesc. Aceștia au devenit suflete pereche în fața lui Dumnezeu în 2015 și au devenit părinții a două fetițe gingașe și superbe. Tavi Clonda a mărturisit de curțnd că relația lor funcționează atât de bine, deoarece sunt foarte implicați, iar el are un mic secret. Acesta i-a oferit un sfat minunat soției lui, imediat după naștere:

„Știu multe cazuri în care după ce au făcut copii, mamele și-au neglijat soții. I-am spus: să nu faci și tu greșeala aceasta! Multe au făcut micuți și pe soți i-au dat la o parte, iar ei și-au pierdut răbdarea și au plecat în altă parte sau au decis să se apuce de prostii”, a spus soțul Gabrilei Cristea pentru „Ego.ro”

Cei doi se înțeleg de minune și Tavi a mai punctat că îi este loial și alături întotdeauna parteneri de viață:

„Acest lucru nu înseamnă că bărbatul nu trebuie să fie lângă femeie. El trebuie să fie alături de ea când naște, ținând cont că este confuză, intervin problemele hormonale. Nouă ne-a ieșit, sperăm să fie totul bine și pe viitor, deși nu ar avea de ce să nu fie”, a completat el pentru aceeași sursă.

Cum se comportă Tavi Clonda în relația cu Gabriela Cristea

Tavi explică că un bărbat adevărat trebuie să aibă personalitate, să fie puternic și stăpân pe sine. Cel mai important criteriu este să-și iubească partenera de viață:

„În primul rând, e important să fii bărbat. Acest lucru înseamnă să ai personalitate, să știi cum să iubești o femeie, să fii puternic, să fii foarte stăpân pe tine și să nu ai ezitări, să știi cine ești, căci atunci ai și încredere și să fii protectiv. O femeie simte iubirea și dorința de a se căsători cu cineva în momentul în care zice: da, bărbatul acesta poate să fie tatăl copiilor mei. Când Gabriela merge la emisiune, lasă copiii cu mine și nu are niciun stres. La fel trebuie să simtă și un bărbat”, a concluzionat artistul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: