Redactia.ro
Home » Monden » Ce și-a cumpărat Alexia Eram cu banii de la „America Express”. Mulți nu pot decât să viseze la asemenea cadou

Ce și-a cumpărat Alexia Eram cu banii de la „America Express”. Mulți nu pot decât să viseze la asemenea cadou

GALERIE FOTO (2) alexia eram america express

Alexia Eram, în vârstă de 22 de ani, se bucură de un succes fulminant în social media și se poate mândri cu faptul că nu depinde de ajutorul financiar al părinților. După participarea la emisiunea America Express, fiica Andreei Esca și-a făcut un cadou la care mulți dintre noi nu ar putea decât să viseze. Iată despre ce este vorba!

Alexia Eram și-a cumpărat un bolid de lux din banii obținuți la America Express

Încă din cel de-al doilea an al facultății, fiica Andreei Esca a fost capabilă să-și asigure propriul trai din punct de vedere financiar, și a menționat acest lucru în repetate rânduri. După revenirea din experiența sa la America Express, Alexia Eram a prezentat public noua sa investiție, care constă într-o mașină cu o valoare semnificativă.

Pe contul său de Instagram, celebra vedetă și-a prezentat noul autovehicul, un BMW M240i. Prețul de pornire al acestei mașini începe de la 57.000 de euro, însă cu opțiunile personalizate adăugate, costul poate ajunge ușor la 70.000 de euro.

Partenera lui Mario Fresh a împărtășit cu urmăritorii ei câteva cuvinte despre fericirea pe care o resimte. A subliniat, încă o dată, că deși provine din familie cu părinți celebri și cu resurse financiare semnificative, a ales să nu solicite sprijinul lor.

alexia eram masina
Alexia Eram și-a cumpărat un bolid de lux

„Mi-am dorit foarte mult să conduc și, după ce mi-am luat carnetul am început aventura în trafic cu o mașinuță simpatică. O mașinuță care și-a făcut treaba perfect: Golf 6 2012. Am cărat în ea toate valizele pline de haine pentru filmări, toate propsurile, aparatele, bagajele mele interminabile, dar necesare pentru o zi de muncă. Și m-a și plimbat prin vacanțe. 

A venit vremea să îi mulțumesc și o schimb cu o altă mașină, la care visam de mult, dar pentru care am avut nevoie de mai mulți bani. Pentru că, în pofida a ceea ce ar putea crede unii, alții, nu mai iau bani de la ai mei din anul 2 de facultate.

Iată-mă, așadar, aici, fericită de achiziție și cu gândul la cum o să o fac și mai frumoasă! Va fi o surpriză! Nu vă dau mai multe detalii. Revin cu rezultatul. Le mulțumesc tuturor celor care mi-au dat posibilitatea să îmi văd visul împlinit”, a scris Alexia Eram pe contul personal de Instagram, în descrierea fotografiei în care apare alături de cea mai recentă achiziție a sa.

Alexia Eram este o afaceristă de succes

Acuzația că Alexia Eram și-a achiziționat noul autoturism doar cu banii obținuți de la America Express este discutabilă. Aceasta este recunoscută drept una dintre influencerițele române cu venituri semnificative. Chiar dacă a participat la America Express, nu putem ignora faptul că aceasta ar fi putut să-și permită mașina și fără acești bani. Detalii furnizate de Cancan.ro dezvăluie că atât Alexia, cât și fratele ei, Aris Melkior, se numără printre cei mai bine plătiți membri ai echipelor de celebrități implicate în acest proiect.

Pe parcursul celor trei zile necesare pentru filmarea unui episod, Alexia Eram și Aris au fost remunerați cu suma de 2.500 de euro fiecare. Pe lângă veniturile obținute de la America Express, Alexia Eram a demonstrat că știe să se încurce în orice circumstanță și că este o afaceristă de succes. Compania pe care o deține Alexia Eram a avut un profit de aproape 490.000 de lei, conform bilanțului depus la ANAF.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: