Redactia.ro
Home » Știri » Ce-și dorea Bogdan Stanoevici să se întâmple după moartea sa: „Aș vrea ca oamenii să spună…”

Ce-și dorea Bogdan Stanoevici să se întâmple după moartea sa: „Aș vrea ca oamenii să spună…”

Bogdan Stanoevici a murit astăzi, în urma infectării cu noul coronavirus. Fostul candidat la prezidențiale s-a stins din viață la vârsta de 62 de ani, după perioade de chin în urma infectării cu virusul SARS-COV-2. Într-un interviu, actorul a mărturisit ce își dorea să se întâmple după moartea sa. 

 

Ce-și dorea Bogdan Stanoevici să se întâmple după moartea sa

Bogdan Stanoevici este unul dintre actorii care a impresionat nenumărate generații. Actorul și-a trăit succesul într-un mod moderat și cu limpezime. Stanoevici a povestit cum ar vrea să fie ținut minte după moartea sa, chiar în cadrul ultimului interviu pe care l-a acordat pentru jurnalspiritual.eu.

,,Aşa cum spuneau unii oameni, „Ce bine că nu te-ai schimbat!“ Am îmbătrânit puţin, e normal. Vârsta o avem în inimă, în minte, poate de asta fac şi multe prostii de altfel. Aş vrea ca oamenii să zâmbească şi să spună: „Măi, ce băiat bun era Bogdan ăsta! Mă simţeam bine cu el, ne era bine cu el!“

Aşa cum pe vremuri marea majoritate a tinerilor spuneau că se regăsesc în mine, că sunt de-al lor, că-i reprezint într-un fel. Amintirea cea mai frumoasă este că oamenii mă opresc pe stradă şi îmi mulţumesc. Să vezi oameni care te ştiu de acum 23 de ani şi au aceeaşi lumină în privire când te văd e ceva. Consider că nu am trecut degeaba pe aici“, au fost ultimele cuvinte ale actorului.

Mai mult, fostul candidat la prezidențiale a mai mărturisit că a fost un om împlinit, care a reușit în ceea ce și-a propus.

,,Ţin minte că a venit preotul, m-a dus să mă împărtăşească, mi-a pus mâna pe cap, apoi pe frunte, mi-a ridicat părul şi a spus: „Copilul ăsta o să ajungă om mare“.

Nu era vorba să ajung ca adult, era un cu totul alt fel de a fi mare. Eu am auzit om mare, şi am spus mamei: „Bine, dar popa ăsta ce mi-a spus că o să ajung om mare, sigur că o să ajung, o să cresc“. Mama mi-a spus care era sensul. Ulterior, reuşind în meseria mea, pe drumul acesta al meu, rămânând în memoria afectivă a oamenilor după atâţia ani de absenţă, nu ştiu dacă am ajuns om mare, dar mă consider un om împlinit, care a reuşit.“, a mai precizat actorul pentru sursa citată.

Bogdan Stanoevici a vorbit în cadrul interviului și despre relația pe care a avut-o cu mama sa.

,,Vorbind despre femeie sunt subiectiv pentru că relaţia mea cu mama mea a fost una absolut specială. Mama a fost una dintre acele femei cu foarte multă personalitate, cu frica lui Dumnezeu, fără să fie habotnică sau o practicantă în sensul creştin-ortodox al cuvântului, dar foarte aproape. Şi m-a crescut şi pe mine în acest simţ al credinţei, al dragostei de Dumnezeu, al rugăciunii, neimpunându-mi, nespunându-mi trebuie să fac ceva anume.

A avut o viaţă cu teribile coborâşuri şi urcuşuri, pentru că după ce s-a născut într-o familie cu foarte mulţi bani, nu şi-a cunoscut mama pentru că a murit la naşterea ei. Tatăl ei era turc creştin, mama ei era grecoaică. (…) Mama a fost pentru mine ca o icoană.“, a mai mărturisit actorul.

 

Bogdan Stanoevici, răpus de COVID

Bogdan Stanoevici a murit, marți, după infectarea cu noul coronavirus. Actorul s-a confruntat cu mari probleme în perioada în care a fost internat în spital. Actorula  fost supus unei proceduri ECMO, pentru a-l stabiliza și pentru a-i oxigena sângele.

,,Bogdan Stanoevici a fost supus unei intervenții prin care i-au fost puși plămânii în repaus total, timp de 7 până la 15 zile. Tocmai de aceea, spuneau medicii, următoarele săptămâni sunt critice. Pacientul a fost trecut pe oxigenare extracorporală”, au declarat doctorii din echipa profesorului dr. Șerban Bubenek care au efectuat intervenția. Plămânii actorului au fost afectați aproape integral, după cum au declarat mai multe surse medicale.

În ciuda eforturilor medicilor, actorul s-a stins din viață la vârsta de 62 de ani.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: