Redactia.ro
Home » Monden » Ce-și dorește Carmen Tănase de la fiul său. Actrița nu s-a ferit să recunoască

Ce-și dorește Carmen Tănase de la fiul său. Actrița nu s-a ferit să recunoască

Carmen Tănase a mărturisit ce vrea din partea unicului său copil, Tudor Parhon (33 de ani). Fiul celebrei actrițe din serialul Inimă de țigan nu are o parteneră. Ce-și dorește vedeta de la fiul său. Actrița nu s-a ferit să recunoască, chiar dacă susține că nu și-a proiectat nicio idee în acest sens. Actrița a subliniat ce-i lipsește în momentul de față.

Ce vrea Carmen Tănase de la fiul său. Tudor Parhon locuiește cu actrița

Carmen Tănase este împlinită din punct de vedere profesional. În viața privată este mama unui tânăr de 33 de ani, Tudor Parhon, de la care așteaptă un nepot în viitorul apropiat.

„Mi-ar plăcea. Nu știu dacă mă văd neapărat, n-am proiectat lucrul ăsta, dar mi-ar plăcea, ce să zic? Ideea e să-și găsească perechea potrivită și să fie OK. E mai puțin important dacă eu îmi fac o rochie de soacră sau joc la nuntă. (râde) Asta e mai puțin important, dar unul mic, pe aici prin curte, mi-ar plăcea să am, da”, a mărturisit renumita actriță într-un interviu pentru revista viva.ro.

Carmen Tănase locuiește în prezent cu fiul său în vârstă de 33 de ani. Tudor Parhon a studiat o perioadă în străinătate, dar s-a întors în România pentru a-i fi alături mamei sale, care a renunțat la traiul în București.

Ce vrea Carmen Tănase de la fiul său. Tudor Parhon locuiește cu actrița

Vedeta s-a stabilit într-o localitate din județul Dâmbovița unde este înconjurată de animale și duce un trai simplu și modest. Îndrăgita artistă a povestit cum este viața pe care o are și cum se înțelege cu fiul său. Carmen Tănase susține că nu a fost deloc ușor să se acomodeze la traiul cu Tudor, care este o persoană hotărâtă și încăpățânată. Cei doi s-au certat de câteva ori, chiar dacă locuiesc la etaje separate ale casei.

„Sigur că ne-am ciocnit, dar el stă separat, chiar și aici stă sus, la etaj, unde are și intrare separată. Dar mai coboară pe-aici și-mi face observație, ceea ce mă scoate din sărite. Că nu fac niște lucruri cum trebuie, că știe el mai bine…

Oul știe mai bine decât găina! Și ne mai ciocnim, dar din cauza asta e foarte bine că a păstrat căsuța aia de la București, unde se poate duce ca să nu iasă război total”, a mai adăugat Carmen Tănase, mai arată sursa citată mai sus.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: