Redactia.ro
Home » Știri » Ce simbolizează buchetele de floarea-soarelui lăsate la Palatul Buckingham, ca omagiu, pentru Regină. Este uimitor mesajul pe care l-au transmis simpatizanții FOTO

Ce simbolizează buchetele de floarea-soarelui lăsate la Palatul Buckingham, ca omagiu, pentru Regină. Este uimitor mesajul pe care l-au transmis simpatizanții FOTO

GALERIE FOTO (2)

Buchetele de floarea-soarelui aduse de britanici, ca omagiu, pentru Regina Elisabeta a II-a, au un mesaj puternic în spate. Vei rămâne uimit! Iată toate detaliile!

Ce simbolizează buchetele de floarea-soarelui lăsate la Palatul Buckingham de către simpatizanții Reginei

Zeci de floarea-soarelui au fost lăsate în cinstea „bucuriei și fericirii” aduse Regina Elisabeta a II-a în sufletele britanicilor.
În timp ce oamenii continuă să jelească moartea Reginei, au fost lăsate flori de floarea-soarelui în locuri de la Balmoral, la Palatul Buckingham pentru a onora „bucuria și fericirea” pe care aceasta le-a adus „atât de multor oameni”.

De la moartea reginei, joi, persoanele în doliu și-au prezentat omagiile lăsând flori, versiuni tricotate ale răposatei monarhe și ale prietenului ei, ursul Paddington, și, într-un caz, un sandviș cu marmeladă, care a fost lăsat la Balmoral, în Scoția.

Floarea-soarelui a fost unul dintre cele mai frecvente omagii lăsate la Palatul Buckingham, Windsor și Balmoral.

Sursa foto: walesonline.co.uk

Floarea soarelui simbolizează dragostea și respectul veșnic

Britanicii au declarat că floarea-soarelui marchează recunoștința și multumirea pentru bucuria și fericirea pe care Regina Elisabeta a II-a a adus-o de-a lungul anilor. Această simbolizează dragostea și respetul veșnic.

Lloyd Rees, un avocat din Londra, a declarat pentru agenția de știri PA că a lăsat floarea-soarelui lângă Palatul Buckingham pentru a evidenția moștenirea reginei, care a adus „bucurie și fericire oamenilor”.

Când va avea loc înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii

Regina va fi depusă în stare de veci la Westminster Hall de miercuri la ora 17:00 până luni, 19 septembrie, la ora 6:30, ziua funeraliilor de stat.

Va avea loc o procesiune ceremonială, în cadrul căreia sicriul reginei se va deplasa de la Palatul Buckingham la Palatul Westminster pentru a fi depus în stare de veci. Sicriul ei va fi închis și se va odihni pe o platformă ridicată, numită catafalc, în sală și va fi drapat în Drapelul Regal, cu Orbul și Sceptrul plasate deasupra. Acesta va fi păzit 24 de ore din 24 de o gardă formată din unități ale Gărzii de corp a Suveranului, ale Diviziei de Casație sau ale Yeoman Warders din Turnul Londrei.

Palatul Buckingham nu a confirmat încă ora la care va avea loc priveghiul și ce membri ai familiei regale vor participa la eveniment, deși se crede că acesta va avea loc înainte de deschiderea pentru public, în acea seară, a funeraliilor în care va fi depus răposatul monarh.

Membrii activi ai Familiei Regale vor purta uniformă atunci când vor fi prezenți la cinci evenimente ceremoniale în perioada de doliu a reginei.

Acestea sunt slujba de mulțumire de la Catedrala St Giles din Edinburgh, procesiunea către Westminster Hall și slujba de rugăciune și reflecție, priveghiul de la Westminster Hall și funeraliile de stat de lunea viitoare de la Westminster Abbey și slujba de înmormântare de la Capela St George din Windsor.

 

Sursa foto: Twitter – Lloyd Rees

Etichete: