Redactia.ro
Home » Știri » Ce soție frumoasă are premierul canadian Justin Trudeau. E prietena lui din copilărie

Ce soție frumoasă are premierul canadian Justin Trudeau. E prietena lui din copilărie

Justin Trudeau

Justin Trudeau a câștigat un nou mandat de premier al Canadei. Dar partidul său – Partidul Liberal – nu a reușit să obțină majoritatea. Va forma un guvern minoritar și va avea nevoie de ajutorul opoziției pentru a adopta legi.

Trudeau a sărbătorit triumful sărutându-și soția în aplauzele susținătorilor. Cel mai sexy prim ministru din istoria recentă s-a prezentat la urne, luni, însoțit de soția sa și de cei trei copii ai lor, Xavier James (12 ani), Ella-Grace Margaret (10 ani) și Hadrien Grégoire (5 ani).

Sunt căsătoriți de 14 ani

Justin Trudeau și soția sa Sophie Grégoire-Trudeau, o fostă prezentatoare de televiziune din Canada,  au sărbătorit anul acesta 14 ani de căsnicie. Cei doi par că se iubesc ca în prima zi și nu se dau în lături de la gesture tandre în public.

Sophie și Justin Trudeau s-au întâlnit  prima dată în Montreal. Sophie a fost colega de școală a fratelui mai mic al lui Justin, potrivit revistei VOGUE . În 2003, cei doi s-au întâlnit la un eveniment caritabil, când cei doi au prezentat împreună balul Mercedes-Benz Grand Prix, o gală de caritate pentru fundaţia Starlight Children.

„Am râs şi am glumit, şi era o chimie evidentă între noi. Şi cumva am realizat: Ok, uite cineva pe care trebuie să-l iau în serios”, a declarat ea despre această primă întâlnire. I-a trimis un email lui Trudeau peste câteva zile, dar el „nu era pregătit să fie serios cu cineva”. Însă cei doi s-au întâlnit accidental pe parcursul verii următoare şi el a invitat-o în oraş. Au plecat la un restaurant afgan şi apoi la un bar karaoke unde „şi-au cântat melodii de la Elton John şi Beatles într-un separeu”.

Bianca Andreescu, sărbătorită în orașul natal. Mesajul premierului canadian, Justin Trudeau

Cei doi s-au căsătorit în 2005. Au avut o nuntă: „ de basm, dulce şi potrivită. Sophie a ajuns la biserică într-un Rolls-Royce Phantom din 2004 şi după ceremonie, cuplul a plecat într-un Mercedes-Benz 300SL, din 1960, potrivit libertateapentrufemei.ro.

În ciuda programului său aglomerat, Justin încearcă să petreacă cât mai mult timp alături de familia lui. „Încerc să-i implic în viaţa mea. Dacă sunt în campanie, sunt mereu alături de mine, dar sunt plecat destul de des şi atunci când îi aduc la birou se distrează de minune”, a declarat la un moment dat Trudeau despre familia sa.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: