Redactia.ro
Home » Știri » Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu, primele reacții despre revenirea la Pro TV. Cei trei vor prezenta emisiunea MasterChef

Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu, primele reacții despre revenirea la Pro TV. Cei trei vor prezenta emisiunea MasterChef

Revenire explozivă în lumea culinară! Cei trei renumiți chefi, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, revin la Pro TV după 10 ani, pentru a îndruma concurenții în cel de-al nouălea sezon al emisiunii MasterChef România.

Acești trei chefi au fost jurați în primele trei sezoane ale emisiunii, între 2012 și 2014, și acum se pregătesc să preia din nou frâiele acestui show culinar, care a fost lansat cu 12 ani în urmă.

Într-un anunț deosebit de așteptat, Pro TV aduce înapoi această echipă de jurați de excepție, care a captivat publicul cu talentul și experiența lor vastă în bucătărie.

Mutare bombă în TV

Întoarcerea celor trei chefi vine după ce, în toamna anului trecut, Antena a anunțat înlocuirea lor, pe motiv că aceștia ar fi refuzat să mai participe la filmările emisiunii din cauza oboselii. Ulterior, Antena Group i-a acționat în judecată pe cei trei chefi, demarând mai multe procese împotriva lor.

Pentru Sorin Bontea, MasterChef este o experiență ca prima dragoste, care nu se uită niciodată. Aici a început totul pentru el și pentru mulți alți pasionați de arta culinară. Cu toții și-au amintit de momentele frumoase și de evoluția lor de-a lungul anilor în cadrul acestui show.

„Pentru mine, MasterChef este ca prima dragoste, care nu se uită niciodată. Aici a început totul. Aici mi-am cunoscut colegii, aici am avut primele întâlniri cu cei pasionaţi de arta culinară, aici am dat primele şorţuri, aici am reuşit să găsim primii bucătari printre amatori, care azi activează cu succes în domeniu.

Au trecut 12 ani de când am intrat prima oară în platoul MasterChef, e ca un nou început. Noi ne-am schimbat în aceşti ani, nu mai suntem la fel, am îmbătrânit, unii dintre noi, mai ales Scărlătescu (râde), unii sunt mai serioşi, mai ales Dumitrescu (râde)”, a spus Sorin Bontea.

Florin Dumitrescu a subliniat că MasterChef a fost formatul care i-a lansat în lumea culinară și care a deschis drumul pentru alte emisiuni de acest gen în România. Pentru el, MasterChef înseamnă începutul și acum, la revenirea sa, simte un entuziasm enorm de a se întoarce acasă.

„MasterChef este formatul care ne-a lansat şi care a dat tonul show-urilor culinare în România. Este prima noastră iubire şi provocare, iar pasiunea pentru mâncare, care s-a plantat în casele oamenilor de-a lungul timpului, ne-a ajutat pe toţi să dezvoltăm o întreagă industrie.

Pentru noi, MasterChef înseamnă începutul, iar dacă cineva mai spera, acum înseamnă şi întoarcerea. În această perioadă în care am trecut prin diverse lecţii, entuziasmul de a mă întoarce acasă, acolo de unde a pornit totul, e foarte mare. Mă încearcă un sentiment de siguranţă şi linişte şi abia aştept să îmi demonstrez mie că visul de a ajuta oamenii să descopere bucătăria nu are cum să moară”, a spus Florin Dumitrescu.

Ce spune Scărlătescu

Cătălin Scărlătescu a comparat revenirea la MasterChef cu sentimentul de a reveni acasă, în locurile unde s-a format și a crescut. A subliniat importanța show-ului pentru gastronomia românească și a îndemnat concurenții să vină la casting cu mult curaj și creativitate.

„Această revenire e ca atunci când, după foarte, foarte mult timp, te întorci acasă şi revezi locurile natale, acelea în care te-ai format, ai crescut…

MasterChef este show-ul care a revoluţionat gastronomia în România şi îmi doresc ca noii concurenţi să vină cu mult curaj, avem nevoie de toţi rebelii din bucătărie, avem nevoie de toată mâncarea bună şi de cei care vor să ne impresioneze cu adevărat”, a spus Scărlătescu.

Pasionații de gătit sunt așteptați să se înscrie la casting, iar înregistrările sunt deschise acum pe inscrieri.protv.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini