Redactia.ro
Home » Știri » Ce spun experții criminologi despre dublul atac din Craiova: «Trebuie să luăm în calcul două ipoteze»

Ce spun experții criminologi despre dublul atac din Craiova: «Trebuie să luăm în calcul două ipoteze»

crima craiova

Tragedia care a avut loc în Grădina Botanică din Craiova a șocat întreaga țară. După ce opinia publică și-a exprimat punctele de vedere cu privire la eveniment, un expert a analizat modul în care atacatorul a planificat și a desfășurat atacul violent. Iată ce a avut de spus acesta despre atacul din Craiova.

Ce spun experții criminologi despre tragedia din Grădina Botanică din Craiova

Acum două zile, un incident tragic a avut loc în Grădina Botanică din Craiova. Un adolescent de 17 ani a atacat o minoră de 14 ani și un tânăr de 19 ani cu un cuțit cu o lamă de 19 centimetri. În urma atacului, tânărul a fost transportat de urgență la spital și se află în stare critică, în timp ce adolescenta a suferit leziuni incompatibile cu viața.

Această tragedie a șocat pe toată lumea, având în vedere că atacatorul părea a fi un băiat fără probleme de ordin psihologic. Un expert în criminologie a analizat situația și a oferit o perspectivă asupra a ceea ce s-a întâmplat cu adevărat.

Tragedia din Craiova nu a stârnit doar interesul și comentariile publicului larg, ci și al experților în domeniu, care se confruntă cu astfel de incidente și le analizează în mod frecvent. Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Antena 3 CNN, Dan Antonescu, un expert criminolog, a examinat cu atenție fiecare acțiune întreprinsă de către băiat în ziua în care acesta a ucis-o cu brutalitate pe Melissa, în Grădina Botanică din Craiova.

Ce cred experții criminologi despre dublul atac din Grădina Botanică

„S-a enervat însă după un schimb de replici, și-a pus o mască și a scos din rucsac un cuțit de vânătoare cu care i-a atacat. Apoi a plecat liniștit și a trecut pe lângă polițiști. Dacă reușim să aflăm de ce a fost comisă această faptă, trebuie să luăm în calcul cel puțin cele două variante. Fie e vorba de gelozie, adică cei doi, fata și autorul au avut o relație și el nu a fost de acord cu despărțirea, am avut nenumărate cazuri din acestea.

Varianta a doua, poate fi, victima de conjunctură. Copilul acesta a plecat de acasă hotărât să comită o faptă gravă, de aceea a luat un cuțit foarte mare, este ceva mare și pentru un om matur și-a luat și mânuși și cagulă.” a declarat Dan Antonescu, în cadrul unei emisiuni de la Antena 3 CNN.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: