Redactia.ro
Home » Monden » Ce spun părinții lui lui Theo Rose despre sarcina cu Anghel Damian: „Când am auzit că e rost de veste…am făcut stânga împrejur” VIDEO

Ce spun părinții lui lui Theo Rose despre sarcina cu Anghel Damian: „Când am auzit că e rost de veste…am făcut stânga împrejur” VIDEO

Ce spun părinții lui lui Theo Rose despre sarcina cu Anghel Damian

Theo Rose este însărcinată! Iată ce spun părinții lui lui Theo Rose despre sarcina cu Anghel Damian!

Ce spun părinții lui lui Theo Rose despre sarcina cu Anghel Damian

Theo Rose este însărcinată! Îndrăgita cântăreață este de aproape patru luni într-o relație cu Anghel Damian, regizorul serialului „Clanul” în care joacă vedeta. Aceasta se află acum în primul trimestru de sarcină și ar urma să nască la sfârșitul lunii iunie anul viitor, potrivit Cancan.

Părinții lui Theo Rose sunt extaziați de vestea că vor deveni bunici! Fiica lor le va dărui un nepot sau o nepoată, iar acesta este un motiv de bucurie în familia artistei! Iată ce a declarat mama artistei despre sarcină într-o emisiune TV.

„Cum pot să comentez? Sar în sus. Sunt un om fericit, un părinte care asta așteaptă de la o vreme. Mă gândesc la pensionare acum, că trebuie să stau cu bebelușul, dacă vine.

Să fie sănătoși! Și ce să zic, să ne bucure viața, că asta așteptăm. Asta e împlinirea noastră.”, a declarat mama lui Theo Rose în cardul emisiunii „La Măruță”, PRO TV.

Mama artistei: „Nu știu dacă se așteptau, astea sunt problemele lor”

Tatăl lui Theo Rose visează la ziua în care-și va duce nepotul la fotbal, fiind antrenor. Această afirmație i-a dus pe toți cu gândul că fericitul cuplu va avea un băiețel:

„Vă dați seama că are și planuri, îl duce la fotbal! Ne-a anunțat de puțin timp, de o săptămână, două. Au venit în vizită. Chiar nu eram acasă și când am auzit că e rost de o veste bună am făcut stânga împrejur. Ne-am bucurat.

Avem o familie mai mare și ne-am bucurat cu toții. Theo a fost asumată din prima. A spus că dacă pică, asta e, nu e problemă. Ea iubește foarte mult copiii, a și botezat câțiva copilași.

Nu știu dacă se așteptau, astea sunt problemele lor, nu ne băgăm noi, dar sunt foarte fericiți”, a completat mama lui Theo Rose, pentru sursa menționată mai sus.

Theo Rose nu a răspuns presei până în momentul de față.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: