Redactia.ro
Home » Știri » Ce spune Adina Florea despre citarea Laurei Codruţa Kovesi în calitate de suspect

Ce spune Adina Florea despre citarea Laurei Codruţa Kovesi în calitate de suspect

GALERIE FOTO (3) Ce spune Adina Florea despre citarea Laurei Codruţa Kovesi în calitate de suspect

Adina Florea, procuror-şef adjunct al Secţiei pentru investigarea infracţiunilor din Justiţie, a declarat că dosarul în care Laura Codruţa Kovesi a fost citată în calitate de suspect a fost început în urma unei plângeri a lui Sebastian Ghiţă din decembrie anul trecut.

Întrebată despre afirmaţiile fostei şefe a DNA, care a spus că dosarul în care a fost citată ar fi un caz vechi de 10 ani, Adina Florea a răspuns:

Este un dosar ca urmare a sesizării lui Sebastian Ghiţă din decembrie 2018. Este o anchetă în desfăşurare, unde se vor respecta toate drepturile şi libertăţile tuturor persoanelor, demnitatea persoanelor cercetate şi, în primul şi în primul rând, se va respecta legea„.

Fosta şefă a DNA Laura Codruţa Kovesi a anunţat miercuri seara că a primit o citaţie, în calitate de suspect, din partea Secţiei pentru investigarea infracţiunilor din Justiţie, ea precizând că este nevinovată şi că îşi va continua drumul în procedura pentru ocuparea funcţiei de procuror-şef european.

Laura Codruţa Kovesi: Am fost supusă unei campanii de denigrare

În ultimele zile, am fost supusă unei campanii de denigrare, probabil plecată din disperarea unora pentru faptul că am ocupat primul loc în procedura pentru ocuparea funcţiei de procuror-şef european.

Pot să vă spun că astă seară, după ora opt seara, s-a prezentat un poliţist la domiciliul meu şi am primit o citaţie din partea Secţiei de investigare a infracţiunilor din Justiţie, în calitate de suspect pentru infracţiunea de abuz în serviciu, luare de mită şi mărturie mincinoasă.

Este foarte interesant că această citaţie vine înainte de a merge la Parlamentul European în vederea audierii„, a declarat Kovesi, la Europa FM.

Kovesi a fost citată chiar în ziua în care trebuia să meargă la Bruxelles, ea fiind printre favoriţii la ocuparea funcţiei de procuror-şef european.

Citeşte şi: Gabriela Firea, invitaţie surpriză pentru Liviu Dragnea. Ce i-a propus

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: