Redactia.ro
Home » Știri » Ce spune Adriana Bahmuțeanu despre tratamentul lui Petrică Mîțu Stoian: ”Psihiatru i-a permis să intre în camera aia”

Ce spune Adriana Bahmuțeanu despre tratamentul lui Petrică Mîțu Stoian: ”Psihiatru i-a permis să intre în camera aia”

Ce spune Adriana Bahmuțeanu despre tratamentul lui Petrică Mîțu Stoian: ”Psihiatru i-a permis să intre în camera aia”

Ce spune Adriana Bahmuțeanu despre tratamentul lui Petrică Mîțu Stoian! Vedeta nu-și poate reveni după vestea morții artistului.

Ce spune Adriana Bahmuțeanu despre tratamentul lui Petrică Mîțu Stoian: ”Psihiatru i-a permis să intre în camera aia”

Adriana Bahmuțeanu, o apropiată a lui Petrică Mîțu Stoian, a mărturisit că a fost șocată când a aflat că medicul care i-a aplicat tratamentul cu oxigen hiperbaric artistului este medic psihiatru cu competențe în acest tip de terapie. Jurnalista nu-și poate reveni după vestea morții lui Petrică Mîțu Stoian și spune că artistul ar fi putut fi salvat. Ea crede însă că au fost mai mulți factori care au dus la decesul acestuia, începând cu faptul că acesta era superdozat cu anticoagulante și terminând cu tratamentul hiperbaric la care cântărețul s-a supus de bunăvoie.

”Petrică nu-și administra anticoagulante de capul lui, el avea multă grijă de corpul lui, să poată urca pe scenă și să poată cânta. Nu mișca un deget fără să întrebe medicul”, a dezvăluit Adriana Bahmuțeanu.

Vedeta spune însă că a fost șocată să afle că medicul care și-a dat acordul ca Mîțu Stoian să intre în camera hiperbară pentru o ședință de test este, de fapt, psihiatru cu competențe în acest tip de terapie. Acesta este și cel care a analizat dosarul medical al lui Petrică Mîțu Stoian, considerând că este apt pentru terapia hiperbară.

”Ce e cel mai înspăimântător e că la clinica respectivă, un doctor psihiatru, care avea și competență pe oxigen hiperbaric decide care pacient intră la camera aia și care nu. Cum, un psihiatru, ce să caute el acolo? Am văzut un interviu cu el, iar omul a zis: eu sunt medic psihiatru dar am competență și pe oxigen hiperbaric. Asta mi se pare foarte scarry. Doctorul ăsta era acreditat de clinica respectivă să ia anamneza, adică să ia fișa medicală a pacientului și să zică: tu poți să intri, tu nu poți să intri, și era psihiatru. Poate sunt oameni cu anumite boli și nu ar trebui să li se permită să suporte acea presiune, că ești ca un scafandru pe fundul mării. Vin bolnavi care se recuperează după COVID și tu ai un psihiatru care le dă avizul să intre în camera aia, nici măcar un medic de familie…”, a declarat Adriana Bahmuțeanu pentru WOWbiz.ro.

Ce este terapia hiperbară! Petrica Mâțu Stoian a început acest tratament înainte să moară

Petrică Mâțu Stoian a început un tratament de terapie hiperbară, după ce fusese confirmat cu noul coronavirus. Artistul a mers într-o clinică pentru a se recupera după boală, însă ulterior a decedat. Ce înseamnă de fapt acest tratament.

Deoarece fusese infectat cu noul coronavirus, Petrică Mâțu Stoian a decis că trebuie să se recupereze după boală, iar interpretul a decis să înceapă un tratament de terapie hiperbară post COVID-19. Terapia hiperbară sau numită și oxigenoterapia hiperbară este o metodă de tratament care constă în plasarea pacientului într-o incintă rezistentă la o presiune care conține oxigen pur sau aer îmbogățit cu oxigen, acesta fiind la o presiune superioară celei atmosferice.

Acest tip de tratament ajută la refacerea plămânilor după infecția cu COVID-19, așa cum a decis de altfel și Petrică Mâțu Stoian să facă. E unul dintre cele mai cunoscute tipuri de tratament la nivle mondial, iar majoritatea oamenilor aleg să facă 10-15 astfel de ședințe. În cazul lui Petrică Mâțu Stoian, acesta a decis să ia 15 ședințe de terapie hiperbară, iar prima deja începuse la scurt timp după ce i s-au făcut investigații în acest sens. După prima ședință el a prezentat semne de rău și a fost transportat de urgență la spitalul din Reșița, potrivit spynews.ro.

Potrivit specialiștilor, terapia hiperbară are o serie largă de beneficii, iar ea ajută la menințarea sănătății, dar și a tinereții.Acestă terapie ajută la ameliorararea ridurilor, acneelor, cicatricelor, dar și a alergiilor și pacienților diagnosticați cu diabet, uclet sau cu boli autoimune. Medicii recomandă acest tip de terapie și pentru leziunile post-chirurgicale, oboseală, artroză sau leziuni musculare și ale tendoanelor sau ale ligamentelor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: