Redactia.ro
Home » Monden » Ce spune Alex Bodi după ce Bianca Drăgușanu a declarat că el a publicat fotografiile cu fața ei tumefiată

Ce spune Alex Bodi după ce Bianca Drăgușanu a declarat că el a publicat fotografiile cu fața ei tumefiată

Ce spune Alex Bodi după ce Bianca Drăgușanu a declarat că el a publicat fotografiile cu fața ei tumefiată

Bianca Drăgușanu este din nou implicată într-un scandal! Vedeta a declarat că poza cu fața ei tumefiată a fost dată la presă de nimeni altul decât Alex Bodi, fostul ei soț. 

Ce spune Alex Bodi despre aceste declarații

În urmă cu două zile, a apărut în mediul online o fotografie cu Bianca Drăgușanu cu ochii negri și umflați, semn că ar fi fost agresată fizic. Blondina a mărturisit atunci că fotografia este după ce a făcut o operație de blefaroplastie, iar cu această ocazie a făcut publice și pozele în care a fost bătută de fostul ei soț.

Mai mult, Bianca a declarat că doar patru persoane aveau acces la poza cu ea după operație și l-a acuzat pe Alex Bodi că el ar fi dat la presă imaginea cu ea. Afaceristul nu a stat cu mâinile în sân și a fost primele declarații după acuzațiile fostei sale soții.

”Doamna declară multe chestii referitoare sau cu aluzie la mine, ca de multe dăți, dar se pare că nu știu câtă credibilitate mai are. În primul rând eu nu vreau să îi mai intru în jocul ăsta murdar și am evitat asta aproape trei luni de zile. Am evitat total orice provocare venită din partea dânsei și să public această chestie nu cred că este un beneficiu pentru mine, având în vedere viața mea, punctul în care mă aflu, relația în care mă aflu. Deci nu m-ar avantaja sub nicio formă”, a spus Alex Bodi pentru Antena Stars.

De asemenea, Alex Bodi susține că nu vrea să fie implicat în acest scandal, pentru că îi este foarte bine acum și nu vrea ca aceste evenimente să-i strice viața. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu a recunoscut și că au existat în trecutul lor momente tensionate în cuplu și a mărturisit că nu înțelege ce vrea Bianca Drăgușanu să arate acum la suprafață.

”Ea a fost cu mine din 2018, în septembrie și noi ne-am despărțit anul trecut. Iar referitor la imaginile pe care le-am publicat, că am mai primit dintr-o grămadă de părți, ar trebui să știe că vine cu lucruri care s-au întâmplat acum 2 ani, anumite chestii pe care eu mi le-am asumat și le-a recunoscut. Eu când fac ceva îmi asum, dar ea trebuie să aducă dovezi de moment. Sper să nu fie nevoit să vorbesc, pentru că nu mai vreau să intru în scandalul ăsta mediatic, pentru că eu nu trăiesc din asta.”, a mai spus Alex Bodi pentru Xtra Night Show.

Alex Bodi a fost șantajat de Bianca Drăgușanu

Chiar dacă nu-și mai vorbesc de trei luni, se pare că scandalul dintre ei nu se oprește atât de ușor. Alex Bodi susține că Bianca Drăgușanu a făcut mai multe plângeri penale și au fost momente când aceasta l-a acuzat că el ar fi cauza problemelor sale de la picioare, însă acest lucru e cauzat dintr-o relație anterioară.

Fostul soț al vedetei e de părere că totul e făcut pentru imagine, iar de-a lungul timpul fosta sa parteneră a încercat să-l șantajeze în diferite ocazii.

”Care ar fi motivul după ce nu ne-am văzut 4 luni de zile, eu am ignorat total, nu am mai avut niciun contact fizic, că am fost în arest 37 de zile, sunt de aproape 2 luni acasă. De ce face plângeri penale. Că ea mi-a mai făcut plângere penală în fața judecătorilor. Susținea că eu i-am rupt picioarele, dar ea are picioarele rupte din relația anterioară cu fostul iubit. Am fost împreună, a vrut să mă șantajeze cu o grămadă de chestii. Ne-am împăcat, am mers în vacanțe.

Ne-am certat, iar am mers în vacanțe. Pentru ce să vii tu acum după 4 luni să amintești de chestii care s-au întâmplat acum un an sau doi. Că am văzut datele 8 decembrie 2019. Pe mine mă deranjează, că încearcă să agite lucrurile și să profite de situația în care mă aflu și atacă din toate părțile. Cred că suferă de imagine, de atenție. Nu pot să înțeleg la ce recurge ea și de ce”, a mai spus Alex Bodi la Antena Stars.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: