Redactia.ro
Home » Monden » Ce spune Andra despre un al treilea copil: «Se vede că ne place viața de părinți…»

Ce spune Andra despre un al treilea copil: «Se vede că ne place viața de părinți…»

catalin maruta

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai sudate cupluri ale showbiz-ului autohton. Sunt împreună de peste un deceniu, iar împreună au doi copii care le fac viața mai frumoasă. Iată ce spune Andra despre un al treilea copil, dar și cum este atmosfera în casa celebrului prezentator.

Ce spune Andra despre un al treilea copil

Andra a povestit că este întrebată foarte des dacă intenționează să mai facă un copil. Momentan artista nu ia în calcul mărirea familiei, însă nici nu exclude ca David și Eva să mai aibă un frățior sau o surioară.

„Deja m-am obișnuit, pot să îmi fac și un tricou cu: «Pe când al treilea copil?» Eu nu mă pot supăra, oamenii sunt curioși, se vede că ne place viața de părinți, probabil că este o întrebare care le vine natural. Nu simt o presiune, ci doar curiozitate și pot să spun de multe ori același lucru: nu știu ce și cum va fi. Nu excludem varianta, nici nu avem în plan acest lucru”, a povestit Andra.

Andra are un program foarte încărcat, însă de fiecare dată reușește să găsească timpul necesar pentru a fi alături de copiii săi. Solista este de părere că cei doi copii trebuie să se simtă susținuți în fiecare pas al vieții lor și să conștientizeze că mama lor mereu le va fi alături, la bine și la greu.

„N-aș zice că sunt mereu cu zâmbetul pe buze și cred că e de înțeles că avem și momente mai stresante, când suntem obosiți, supărați, frustrați. Este o provocare să fii mamă, dar fac tot ce pot ca ei să se simtă iubiți și înțeleși. Dacă nu reușesc în orice moment, sper ca ei să știe că și mami este om și să mă ierte”, a dezvăluit Andra.

Andra este de părere că prezentatorul PRO TV este sufletul ei pereche

„Ne-am văzut pentru prima dată la el în emisiune la TVR. Eram amici. Nu-l vedeam atunci ca pe bărbatul cu care mi-aș petrece toată viața, mai ales că avea părul lung. Nu mi-a plăcut deloc. Când s-a tuns, am început să îl privesc cu alți ochi”, povestea Andra. Cu toate acestea, timpul a trecut, sentimentele au evoluat și transformat, iar astăzi Andra este de părere că nimeni nu l-ar putea înlocui pe Cătălin, sufletul ei pereche.

„Eu cred că în dragoste orice este permis, când iubești cu adevărat. Poți trece peste niște lucruri, dacă iubești cu adevărat și dacă îți dorești ca lucrurile să funcționeze bine. Nu am trecut prin lucruri rele, dar mă gândesc că, mai ales dacă ai copii sau vrei să faci copii și să ai un viitor cu acel om, treci peste niște lucruri. Eu aș trece, așa văd în momentul ăsta. Nu am trăit, dar aș trece, pentru că știu cât de mult îl iubesc și ăsta e omul, nu cred că aș putea găsi pe altul”, a povestit Andra.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: