Redactia.ro
Home » Știri » Ce spune Bianca Drăgușanu despre despărțirea de Gabi Bădălău. E prima reacție a vedetei: L-am prins cu domnișoare simpatice

Ce spune Bianca Drăgușanu despre despărțirea de Gabi Bădălău. E prima reacție a vedetei: L-am prins cu domnișoare simpatice

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au pus capăt relației tumultuoase pe care o aveau de 1 an și jumătate. Anunțul a fost făcut chiar de el pe rețelele sociale. Despărţirea celor doi vine la o săptămână de când s-a aflat că Bianca ar urma să devină mamă a doua oară.

Gabi Bădălău a părăsit-o pe Bianca Drăguşanu. Mesajul postat pe Instagram: „Ne vedem fiecare de planurile noastre, separaţi”

Gabi Bădălău a părăsit-o pe Bianca Drăguşanu. La o săptămână de când a început să circule în showbiz vestea că Bianca este însărcinată, afaceristul a anunţat despărţirea de cea care ar urma să îl facă tată a treia oară. Anunțul despărțirii a fost postat de afacerist luni seara, pe reţelele sociale.

Gabi Bădălău a anunțat pe rețelele de socializare că nu mai formează un cuplu cu diva din cauza ”nepotrivirii de caracter” și că au decis de comun acord să rămână prieteni.

Ce spune Bianca Drăgușanu despre despărțirea de Gabi Bădălău. Bărbatul ar fi înșelat-o!

Jurnaliștii de la Spynews au contactat-o pe Bianca Drăgușanu pentru a vedea dacă se confirmă informația scrisă de Gabi Bădălău pe rețelele de socializare. În exclusivitate pentru Spynews.ro, Bianca Drăgușanu a precizat că da, ea și Gabi Bădălău nu mai formează un cuplu.

Mai mult, vedeta a ținut să precizeze că nu mai are o relație cu el de acum, ci chiar de trei săptămâni. Atunci, Bianca l-ar fi prins cu alte femei în apartementul lui, după petrecerea burlacilor organizată de Florin Salam.

„Mi se pare amuzant că și-a dat seama după 3 săptămâni că nu mai suntem împreună. Mai bine mai târziu decât niciodată. E adevărat că au trecut trei săptămâni de când noi nu mai formăm un cuplu, mai exact de când l-am prins la un party interesant cu domnișoare simpatice. Dar nici prin cap nu mi-a trecut că nu a înțeles că nu ai cum să faci ceea ce a făcut el și să mai fim împreună”, a spus Bianca Drăgușanu, pentru Spynews.ro

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au fost împreună un an și jumătate

Un an și jumătate au fost împreună Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău. Internauții sunt curioși însă să vadă dacă lucrurile se vor mai repara între ei sau dacă într-adevăr vor merge pe drumuri diferite în față.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: