Redactia.ro
Home » Monden » Ce spune Cristina Cioran despre noua iubită a lui Alex Dobrescu. Bărbatul a dat-o uitării pe actriță FOTO

Ce spune Cristina Cioran despre noua iubită a lui Alex Dobrescu. Bărbatul a dat-o uitării pe actriță FOTO

GALERIE FOTO (3) Ce spune Cristina Cioran despre noua iubită a lui Alex Dobrescu

Iată ce spune Cristina Cioran despre noua iubită a lui Alex Dobrescu! Da, bărbatul pare că a dat-o deja uitării pe actriță, deși s-au despărțit cu doar 3 săptămâni în urmă!

Ce spune Cristina Cioran despre noua iubită a lui Alex Dobrescu

Au trecut doar trei săptămâni de când Cristina Cioran și Alex Dobrescu s-au despărțit definitiv și se pare că fostul iubit al actriței și-a găsit deja fericirea în brațele altcuiva. Acesta s-a afișat alături de noua sa parteneră, prin intermediul rețelelor sociale, postând o fotografie cu noua sa cucerire, în timp ce o săruta tandru.

Cu toate acestea, Cristina Cioran pare că îi susține alegerea de a avea o altă iubită, deoarece a postat pe rețelele de socializare un mesaj care pare că-l vizează pe fostul partener:

„Fiecare om are dreptul la fericire… Lăsați oamenii să fie fericiți”, a scris actrița pe InstaStory, Instagram.

Cristina Cioran nu-l mai vrea pe Alex Dobrescu

Bărbatul a declarat în presă, în urmă cu câteva zile, că el și Cristina Cioran se vor căsători, însă afirmațiile i-au fost demontate cu vehemență de către cea care urma să-i devină „soție”:

„Când un bărbat nu acceptă o despărțire… Iată ce face! Șantaj… Amenințări … Minciuni. Îmi dau seama cât e de amuzant pentru toată lumea… și pentru mine. Așa bărbat? Dar toate trec… mai e puțin.”, a scris Cristina Cioran pe rețelele de socializare.

Ulterior, Alex Dobrescu a recaționat la cele declarate de către aceasta, prin intermediul presei:

„Mă simt perfect acum, chiar sunt bine. Cristina nu a avut discuții cu mine? A avut doar cu ea singură, nu v-ați uitat la acele mesaje pe care le-am postat? A fost doar un monolog cu ea însăși. Eu vreau și acum să mă căsătoresc cu ea, dar nu ai văzut cum îmi vorbește? Mă comport așa pentru că am un caracter oscilant?”, a declarat Alex Dobrescu pentru Click!

Contactată de jurnaliști, Cristina i-a îndemnat pe toți cititorii să cântărească vorbele bărbatului în comparație cu ale ei:

„Nu am nimic de spus. Noi ne-am despărțit, normal! Ce să vă fac dacă va luați după ce spune el? Care vorbe atârnă mai mult ale mele sau ale lui?”, a precizat Cristina Cioran pentru sursa menționată.

Iată că într-un final, bărbatul a dat-o uitării pe actriță și s-a implicat rapid într-o altă relație!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: