Redactia.ro
Home » Știri » Ce spune mama Geta despre iubita lui Iancu „Ești o fată foarte…” FOTO

Ce spune mama Geta despre iubita lui Iancu „Ești o fată foarte…” FOTO

GALERIE FOTO (3)

Iancu Sterp și noua sa iubită merg doar cu dreptul în relație! Tânărul a decis că este momentul ca mama Geta să o cunoască oficial pe fata care i-a furat inima. Astfel că cei doi îndrăgostiți i-au făcut o vizită! Iată cum a decurs întâlnirea!

Mama Geta, prima întâlnire cu noua iubită a lui Iancu

Iancu Sterp pare să fi renunțat la relațiile pasagere și s-a hotărât să- fie devotat total noii sale iubite, Denisa. După ce și-a oficializat relația în mediul online, Iancu a anunțat că și-a dus iubita acasă, la mama Geta. Tanara a fost foarte bine primita in sanul familiei, iar soacra ei are numai cuvinte de lauda: „Esti o fata foarte frumoasa!”, a spus mama Geta despre viitoarea nora.

Tânăra a fost primită cu brațele deschise de întreaga familie și mai ales de aceasta, fapt ce reiese din fotografia postată pe rețelele sociale!

Sursa foto: Instagram Iancu Sterp

Iancu Sterp, îndrăgostit până peste cap de iubita lui, Denisa

Iancu Sterp  i-a făcut o declarație iubitei lui pe rețelele sociale, de ziua ei de naștere „La mulți ani pentru cea mai specială fată din viața mea!”, a fost urarea acestuia.

Ulterior, mama Geta i-a urat gânduri bune în secțiunea de comentarii: „La mulți ani, Denisa! Ești o fată foarte frumoasă!”. 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Sterp Iancu (@sterp_iancu_98)

Tragedia familiei Sterp

Jaful din casa familiei Sterp i-a marcat profund pe aceștia, mai ales pe frați, cei care se implică în prinderea hoților:

„Cred că ați auzit toți că la noi acasă a avut loc o spargere. Mi s-a furat un seif cu foarte mulți bani și când zic ‘foarte mulți’ nu mă refer la mii de euro, nici la zeci de mii de euro.

Mult mai mulți bani. Eu nu am vrut să fac publică chestia asta. Maică-mea și cu Geta au făcut-o. Au trecut deja vreo trei săptămâni de când s-a întâmplat chestia asta. Eu ofer o recompensă de 25.000 de euro dacă cineva mă ajută să găsesc hoții și să recuperez o parte din bani. Dacă nu, dau 10.000 de euro recompensă doar să aflu hoții, numai să aflu cine mi-a spart casa. 
A fost la noi acasă Poliția, ei au zis că au fost minim 3-4 hoți. Pentru cine întreabă de camere de filmat, nu-i normal într-o comună civilizată camerele de filmat să nu meargă din iulie 2021. Noi aveam o cameră, într-adevăr, la noi acasă. Bineînțeles că hoții au întors-o, și-au făcut treaba. Nu s-a putut vedea. Eu m-am gândit, cum au fost mai mulți hoți, cu siguranță o să se spargă unul dintre ei, că ba nu se înțeleg să împartă banii și ei așa sunt, se dau în gât unii pe
alții. Sau dacă cineva a văzut un seif, seiful a fost foarte mare, de peste 100 de kilograme, cât jumătate de frigider. Era gri, în caz că îl vedeți pe undeva aruncat, printr-o pădure, ăsta e un indiciu, al meu era cu cod.”, a mărturisit Culiță Sterp, în vlogul său.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: