Redactia.ro
Home » Monden » Ce spune Mihai Morar despre cartea Prințului Harry: „Pare o scrisoare la beție a unui biet prinț” VIDEO

Ce spune Mihai Morar despre cartea Prințului Harry: „Pare o scrisoare la beție a unui biet prinț” VIDEO

Ce spune Mihai Morar despre cartea Prințului Harry: „Pare o scrisoare la beție a unui biet prinț”

Iată ce spune Mihai Morar despre cartea Prințului Harry! Acesta le-a împărtășit oamenilor impresiile sale cu privire la cartea prințului.

Ce spune Mihai Morar despre cartea Prințului Harry

Mihai Morar a realizat un podcast special în care discută public impresiile sale asupra cărții Prințului Harry, „Rezervă”. Acesta este pe cât se poate de obiectiv și explică că durerea pe care Prințul Harry a exprimat-o în cartea sa este deprinsă din lipsa de iubire. Acesta consideră că Prințul Harry nu s-a maturizat până în momentul în care a cunoscut-o pe Meghan, cea care l-a făcut „să-și dea voie să nu mai aibă 12 ani”:

„Micuțul prinț este mic pentru că duce cu el în toată cartea asta cea mai grea durere omenească. Se simte nevăzut, neascultat și neiubit. Într-adevăr nu l-a iubit nimeni afectiv, nimeni din familie nu l-a mai strâns în brațe de la 12 ani. Așa mi s-a părut! Citind cartea, în momentul în care Meghan l-a îmbrățișat pe Harry dintr-o dată micul prinț s-a dezghețat și și-a dat voie să nu mai aibă 12 ani. Va dărăma cartea asta Casa Regală? Harry vrea să-l înțelegem de cea bea, de ce se droghează. De ce ai scos cartea asta? Ți-ai dorit să-i schimbi pe cei din Familia Regală sau să te schimbi pe tine?

Este scrisă bine, alert, cu informațiile de la Harry. Singurul element decorativ pe care îl poartă pe copertă este colierul de piele pe care William i l-a rupt în timpul bătăii din 2019, când i-ar fi spus că Meghan este dificilă, nepoliticoasă și necioplită. De aici ne dăm seama la ce să ne așteptăm”, explică Mihai Morar în prima parte a podacastului său, „Fain și Simplu”, de pe YouTube.

Mihai Morar: „Această carte pare o scrisoare la beție a unui biet prinț”

Mihai Morar explică în cadrul podcastului care au fost obiectivele prințului Harry în ceea ce privește care sa, „Rezervă”. Acesta susține că Prințul Harry exprimă un urlet continuu în cartea sa, în care cerșește iubirea pe care nu a primit-o încă din copilărie, de la moartea mamei sale și până în momentul în care a cunoscut-o pe Meghan, cea care l-a stimulat intelectual și emoținal:

„Titlul „Rezervă” apare în mod obsesiv în carte, deoarece fiind al doilea născut este considerat rezervă la tron. 

El se simte inferior însuși tatălui. El o venerează intelectual pe Meghan, îi ridică o statuie. S-a concentrat atât de mult pe complexul de inferioritate încât l-a tranformat într-o realitate. Este una dintre cele mai triste povești pe care le-am citit vreodată. Știu că este la modă să faci glume despre Harry, dar micul prinț este mic pentru că așa se vede el, micul prinț este mic pentru că refuză să crească, micul prinț este mic pentru că duce cu el în toată cartea asta cea mai mare durere omenească, mai ales de când nu a primit o îmbrățișare de la tatăl său când a murit mama lui, Prințesa Diana. 

Un tată care e incapabil să-și îmbrățișeze copilul la moartea mamei a cărui maximă dovadă de afecțiune părintească este „O să fie bine!”, poate fi numit oricum, dar nu un părinte bun. Cu siguranță îl iubea, dar nu știa să-i arate mai mult. Actualul rege a fost crunt încă din copilăria sa.  

Harry nu și-a îmbrățișat niciodată bunica. Este un urlet continuu în această carte, „Vreau să mă simt iubit!” și în această neiubire, această carte pare o scrisoare la beție a unui biet prinț. 

Harry vrea să-l înțelegem. Marele dușman al acestei cărți nu este Familia Regală, ci presa. Ei sunt vinovați pentru orice! Sincer, presa e de vină că el a vândut un 1,4 milioane de exemplare în 24 de ore , încasând în prima zi mai mult decât avansul de 20.000.000 de dolari al cărții”, a mai completat Mihai Morar.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: