Redactia.ro
Home » Monden » Ce spune Oana Roman despre declarațiile de dragoste ale lui Marius Elisei: ”Ciorba reîncălzită are un gust mai bun”

Ce spune Oana Roman despre declarațiile de dragoste ale lui Marius Elisei: ”Ciorba reîncălzită are un gust mai bun”

Oana Roman si Marius Elisei, sarut pasional

Oana Roman și Marius Elisei sunt și mai îndrăgostiți unul de altul de când s-au reîmpăcat. Marius Elisei o răsfață pe iubita lui cu declarații de dragoste, iar în direct de la Cannes, acolo unde este în vacanță cu fiica lor, Isabela, Oana Roman și-a exprimat părerea despre atitudinea lui Marius Elisei, din ultima vreme.

Ce spune Oana Roman despre declarațiile de dragoste ale lui Marius Elisei: ”Ciorba reîncălzită are un gust mai bun”

Oana Roman spune că este mulțumită de cum decurg lucrurile între ea și Marius Elisei, în ultima vreme, de când s-au reîmpăcat. A făcut chiar și o glumă, anume că în cazul său și a lui Marius Elisei, ”ciorba reîncălzită are un gust mult mai bun”.

E o situație mai bună decât a fost chiar și la începutul relației noastre. E totul schimbat în bine în relația noastră. Am pus niște poze cu noi zilele trecute și stăteam și mă gândeam că noi nu am avut poze atât de frumoase, în care să transmitem un vibe atât de bun, nici la nuntă. (…) În cazul nostru, ciorba reîncălzită are un gust mult mai bun. Sper ca lucrurile să rămână așa pentru totdeauna sau cât mai mult timp posibil”, a declarat Oana Roman la Antena Stars, scrie Spynews.

Se vor muta, din nou, împreună Marius Elisei și Oana Roman?

Oana Roman a spus pentru aceeași sursă că ea și Marius Elisei nu s-au decis, încă, dacă și când se vor muta iar împreună. În schimb, fiica lor, Isabela, își manifestă dorința de a o familie unită.

„Le facem pas cu pas pe toate. Oricum, e ca și cum stă acasă, pentru că doarme mai mult acasă. (…) Isa e foarte fericită și mi-a zis într-o zi că ea ar vrea să fim numai noi trei pe lumea asta”, a dezvăluit vedeta.

Oana Roman a avut și o lecție de învățat din divorțul cu Marius Elisei: „Nu a fost deloc ușor. E un lucru pe care eu nu mi l-am dorit. Când ne-am despărțit, am și spus că mi se întâmplă un lucru pe care eu nu-l doresc și a fost foarte greu să mă obișnuiesc cu ideea, pentru că nu mai eram obișnuită să trăiesc fără el lângă mine și a fost foarte greu. (…) Am învățat că trebuie să luptăm pentru ce avem și să nu dăm drumul atât de ușor la lucrurile care ne unesc”, a mărturisit vedeta Antena Stars.

Reamintim că Oana Roman și Marius Elisei sunt divorțați, în prezent, după ce au făcut acest lucru la notar, în luna februarie. Marius Elisei ar fi făcut primul pas spre reîmpăcare, trimițându-i buchete de flori.

„La două, trei zile îi ofer flori, pentru că așa simt și pe lângă asta merită să… mă rog, e ok să oferi flori persoanei pentru care ai ceva. Da, am iubit-o și o iubesc pe Oana în continuare. I-am și spus asta. Nu am cum să uit o persoană sau să spun că nu iubesc o persoană după 8 ani. Pot să spun că da (n.r. dacă e mult mai frumoasă relația lor după divorț). Este mult mai ok. Dar se poate și mai bine. Evident că, după o asemenea întâmplare, nu se poate regla totul peste noapte”, a dezvăluit Marius Elisei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: