Redactia.ro
Home » Monden » Oana Roman și Marius Elisei au împlinit șapte ani de căsătorie. Vedeta tv, replică șocantă pentru iubitul ei: „Nu sunt nevasta ta…”

Oana Roman și Marius Elisei au împlinit șapte ani de căsătorie. Vedeta tv, replică șocantă pentru iubitul ei: „Nu sunt nevasta ta…”

GALERIE FOTO (2) Oana Roman și Marius Elisei au împlinit șapte ani de căsătorie.

Oana Roman și Marius Elisei au împlinit șapte ani de căsătorie. După ce au divorțat la începutul anului 2021, Oana Roman și Marius Elisei și-au mai dat o șansă relației, iar de curând s-au împăcat. Recent, cei doi au avut o cină romantică de aniversare a celor șapte ani de relație. Reacția acidă a fiicei lui Petre Roman.

Oana Roman și Marius Elisei au împlinit șapte ani de căsătorie. Vedeta tv, replică șocantă pentru iubitul ei: „Nu sunt nevasta ta…”

Oana Roman și Marius Elisei au împlinit șapte ani de căsătorie. După mai bine de șase luni de la divorț, Marius Elisei și Oana Roman s-au împăcat. Potrivit imaginilor postate în mediul online, cei doi par să se înțeleagă mai bine decât oricând. Recent, cei doi au împlinit șapte ani de căsătorie, iar cu această ocazie Marius a organizat o cină romantică, difuzată și la un post de televiziune. Bărbatul a numit-o pe Oana „scumpa mea nevastă”, dar vedeta nu s-a putut abține și i-a spus că nu mai este soția lui în acte. „Nu sunt nevasta ta, îmi pare rău că trebuie să te anunț„, a fost replica Oanei Roman.

Oana Roman si Marius Elisei, cina romantica

În continuare, Marius Elisei i-a spus iubitei sale că a stricat tot momentul. Deși nu s-au împăcat oficial, vedeta a transmis un mesaj emoționant pe Instagram. „Acum fix 7 ani făceam nunta. Viața ne încercase deja foarte tare. Porneam pe un drum necunoscut care apoi s-a despărțit.Totuși a fost lângă mine când absolut nimeni altcineva nu a fost. M-a iubit, dar m-a și rănit în egală măsură. Azi, știu că a fost foarte greu, poate va mai fi, dar cumva iubirea trebuie să primeze în viață. Poate ne va lega din nou, asta doar timpul va decide. Îți mulțumesc pentru că ești tatăl perfect pentru Isa și sprijinul meu necondiționat!”, a scris Oana Roman.

Cum o alintă Marius Elisei pe iubita sa?

Oana și fiica sa, Isa, au plecat în vacanță în Franța, pe Coasta de Azur, în timp ce Marius a plecat acasă, în România. Deși au divorțat la notar, cei doi și-au mai dat o șansă relației, iar fiica lor este foarte fericită. Marius Elisei și-a exprimat public dorința de a se împăca cu fiica lui Petre Roman și și-a făcut curaj și i-a făcut diferite cadouri speciale. ”Florile pe care mi le ia tot timpul sunt puse în câte ceva și când se usucă păstrăm ghiveciul și Isa face colecție. Deja biroul e plin, de la câte flori primesc. A fost la început romantic, iar acum iarăși. Si eu îl iubesc foarte mult”, a declarat Oana Roman într-o emisiune.

 

Pentru a-i dovedi că o iubește pe fosta sa soție, Marius îi cumpără deseori flori Oanei. ”La două, trei zile îi ofer flori, pentru că așa simt și pe lângă asta merită să… mă rog, e ok să oferi flori persoanei pentru care ai ceva. Da, am iubit-o și o iubesc pe Oana în continuare. I-am și spus asta. Nu am cum să uit o persoană sau să spun că nu iubesc o persoană după 8 ani. Pot să spun că da (n.r. dacă e mult mai frumoasă relația lor după divorț). Este mult mai ok. Dar se poate și mai bine. Evident că, după o asemenea întâmplare, nu se poate regla totul peste noapte”, a declarat Marius Elisei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: