Redactia.ro
Home » Monden » Adio prietenie! Vica Blochina, declarații șocante despre Oana Roman: „Ea este cea mai falsă persoană din showbiz”

Adio prietenie! Vica Blochina, declarații șocante despre Oana Roman: „Ea este cea mai falsă persoană din showbiz”

GALERIE FOTO (3) Adio prietenie! Vica Blochina, declarații șocante despre Oana Roman

Adio prietenie! Vica Blochina, declarații șocante despre Oana Roman. Dacă în urmă cu câteva săptămâni erau cele mai bune prietene, Vica Blochina și Oana Roman sunt din nou la „cuțite”. Blondina a făcut dezvăluiri șocante despre iubita lui Marius Elisei.

Adio prietenie! Vica Blochina, declarații șocante despre Oana Roman: „Ea este cea mai falsă persoană din showbiz”

Adio prietenie! Veste șocantă pentru fanii Oanei Roman și ai Vicăi Blochina. Dacă în urmă cu câteva săptămâni se afișeau împreună și se declarau cele mai bune prietene, prietenia dintre cele două s-a rupt. Invitată în emisiunea lui Teo, Vica Blochina a făcut declarații surprinzătoare despre Oana Roman. După ce a participat la rubrica „Răspunde sau mănâncă’, blondina a răspuns la câteva întrebări picante. Întrebată care este cea mai falsă persoană din showbiz, Vica a desemnat-o pe Oana Roman. De asemenea, vedeta a spus că nu mai sunt prietene. ”Mi-a fost prietenă, însă m-a dezamăgit. Şi-a cerut scuze, însă nimic nu mai poate fi ca înainte.”, a declarat Vica. Se pare că motivul ar fi împăcarea cu Marius Elisei. Bursucu a fost și el de aceeași părere cu Vica, semn că și prezentatorul tv este supărat pe fiica lui Petre Roman.

Vestea i-a șocat pe susținătorii celor două, având în vedere că în urmă cu aproape trei luni, Vica și Oana au mers împreună în vacanță și părea că se înțeleg de minune. În urmă cu ceva timp, între cele două au mai existat momente tensionate. După ce s-au întors din vacanță, Vica declara că Oana se simte mult mai bine decât înainte, când era căsătorită cu Marius Elisei. „Cred că e mai fericită acum, după despărțire, decât când era măritată. Trebuia să fie el (n.r. Marius Elisei) aici, dar a refuzat. Ziua ei de naștere sigur a fost reușită pentru că m-am străduit ca totul să iasă bine”, spunea aceasta.

Vica Blochina consideră că Andreea Tonciu nu are ce căuta la TV

În continuare, fosta amantă a lui Victor Pițurcă a trebuit să numească o vedetă din România care, în opinia ei, nu are ce căuta în showbiz. Fără să stea prea mult pe gânduri, blondina a declarat că Andreea Tonciu nu are stofă de vedetă. „Andreea Tonciu. Nu are ce căuta la TV pentru că e mahalagioaică și vorbește foarte urât. Adică, din ce am văzut eu și am avut eu experiențe cu ea și dacă am fost, încă o dată, invitată să particip la o emisiune alături de ea, eu am renunțat. Exact așa a fost și la Bravo, ai stil. Din cauza Andreei nu am vrut să particip la emisiunea aceea. Mie îmi place mult caterinca, dar nu îmi place scandalul. Și fetele astea, nu știu, Simona Trașcă, fetele alea care au fost pe vremuri’, a mai spus Vica Blochina.

Nici Andreea Mantea nu a scăpat de desemnarea Vicăi. Provocată să ofere două nume celebre din România care au distrus căsnicii, Vica Bochina a numit-o pe Andreea Mantea și pe ea însăși. „Andreea Mantea, una și eu, a doua. Andreea Mantea a fost la început. Eu știu că a fost cu unul care a fost însurat cu o fată care, tot așa, este foarte cunoscută și au fost în presă peste tot, dar am uitat cum îl cheamă. Știu că a intervenit ea și după el și-a părăsit soția’, a dezvăluit blondina.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: