Redactia.ro
Home » Monden » Replici dure între Simona Trașcă și Vica Blochina. Ce au de împărțit cele două

Replici dure între Simona Trașcă și Vica Blochina. Ce au de împărțit cele două

Simona Trașcă îi răspunde Vicăi Blochina, după ce aceasta a spus despre ea că nu are ce căuta în lumea showbizului. Simona Trașcă este de părere că nici Vica Blochina nu ar trebui să mai apară la TV.

Replici dure între Simona Trașcă și Vica Blochina. Ce au de împărțit cele două

Simona Trașcă a răbufnit atunci când a auzit că Vica Blochina a spus despre ea că nu are  ce căuta în showbiz. Blondina crede că Vica Blochina îi poartă invidie pentru un fost iubit, dar și că aceasta, la rândul ei, nu se remarcă prin ceva anume încât să apară la TV.

”Nu avem, din punctul meu de vere, nimic de împărțit. Dar ea ce are de căutat în showbiz? Eu, din câte știu, când spun Vica Blochina, zic da, a făcut un copil cu Pițurcă, să le trăiască și mai departe ce a făcut? De ce se consideră ea așa demnă și așa doamnă când, dacă ne aducem aminte de episodul acela din stradă, când a dat-o un fost iubit afară din mașină că îi conducea mașina lui, și a făcut-o fomistă și în toate felurile…Ea se dă mare doamnă, dar nu este pentru că, oricum dacă ar fi o mare doamnă n-ar vorbi despre alte persoane așa fără motive, că eu nu i-am făcut nimic.”, a spus Simona Trașcă la Antena Stars.

Simona Trașcă i-a transmis Vicăi Blochina să-și vadă de treaba ei și că în showbiz ” e loc pentru toată lumea”.

”Mă gândesc că lunile astea a fost cu un fost iubit de-al meu și probabil o fi rămas femeia frustrată, nu știu, dar n-are de ce. (…) Să fie sănătoasă, să-și vadă de treaba ei, e loc pentru toată lumea. Nu mă interesează persoana ei”, a mai adăugat Simona Trașcă.

Ce a spus, mai exact, Vica Blochina despre Simona Trașcă

În aceste zile, Vica Blochina a fost invitată la Teo Show unde a spus că Simona Trașcă, Andreea Tonciu sau alte foste asistente TV nu au ce căuta la TV.

Andreea Tonciu. Nu are ce căuta la TV pentru că e mahalagioaică și vorbește foarte urât. Adică, din ce am văzut eu și am avut eu experiențe cu ea și dacă am fost, încă o dată, invitată să particip la o emisiune alături de ea, eu am renunțat. Exact așa a fost și la Bravo, ai stil. Din cauza Andreei nu am vrut să particip la emisiunea aceea. Mie îmi place mult caterinca, dar nu îmi place scandalul. Și fetele astea, nu știu, Simona Trașcă, fetele alea care au fost pe vremuri”,  a  spus Vica Blochina.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: