Redactia.ro
Home » Monden » Simona Trașcă, declarații șocante din copilăria sa. Blondina a fost bătută de propriul tată: „Mâncam bătaie până mă găsea bunica mea inconștientă”

Simona Trașcă, declarații șocante din copilăria sa. Blondina a fost bătută de propriul tată: „Mâncam bătaie până mă găsea bunica mea inconștientă”

GALERIE FOTO (4) Simona Trașcă, declarații șocante din copilăria sa

Simona Trașcă, declarații șocante din copilăria sa. Blondina a fost traumatizată de tatăl său, făcând mărturisiri dureroase despre perioada pe care a trăit-o în copilărie. Simona Trașca dezvăluit și motivul pentru care a fost maltratată de cel care trebuia să o protejeze.

Simona Trașcă, declarații șocante din copilăria sa. Blondina a fost bătută de propriul tată: „Mâncam bătaie până mă găsea bunica mea inconștientă”

Simona Trașcă este una dintre cele mai controversate vedete din showbiz-ul românesc. Vedeta s-a destăinuit în fața publicului și a povestit despre momentele traumatizante pe care le-a trăit în timpul copilăriei sale. Simona a precizat că a fost bătută până la leșin de propriul tată. Blondina a dezvăluit și motivul halucinant pentru care încasa aceste tratamente din partea părintelui său. Fosta prietenă de suflet a Sânzianei Buruiană și a Andreei Tonciu, preferă să nu vorbească des despre copilăria sa, făcând tot posibilul să nu-și amintească chinul prin care a trecut. Simona Trașcă a reușit să plece de acasă, lăsând în urmă traumele pe care le-a trăit când era mică.

Potrivit acesteia, în timpul copilăriei sale nu a avut parte de momente frumoase alături de familia sa. „Copilăria mea a fost cea mai urâtă perioadă din viața mea.(…) Nu am avut o copilărie frumoasă, nu a venit niciodată la mine Moș Nicolae sau Moș Crăciun, nu mi s-a serbat ziua de naștere, care este de Revelion. Am rămas foarte marcată de chestiile astea. În perioada sărbătorilor, merg pe stradă și plâng de una singură”, a dezvăluit Simona Trașcă.

Simona Trașcă și-a iertat tatăl

De asemenea, blondina a mai spus că tatăl său nu a dorit-o niciodată, cerându-i mamei sale însărcinată cu ea să o avorteze. Din fericire, bunica Simonei a reușit să o salveze, dar calvarul ei acea să înceapă imediat după ce s-a născut.

Din cauza că tatăl său nu a dorit-o niciodată, acesta îi aplica cele mai dure tratamente. Vedeta nu avea voie să iasă din casă, o forța să aibă grijă de frații ei mai mici și era bătută atât de tare încăt o lăsa inconștientă. Cu toate astea, Simona a învățat să ierte și spune că nu-i poartă pică tatălui ei.„Nu am amintiri plăcute din copilăria mea. Mâncam bătaie până mă găsea bunica mea sub masa de la bucătărie, inconștientă.(…) Nu mă suport. Zicea că am ochii verzi și că nu sunt copilul lui, dar era de fațadă. El, de fapt, nu a vrut să aibă fată.(…) A vrut să avorteze mama. Sunt în viață datorită bunicii mele care a plătit moașa să vină în control”, a povestit Simona.

Deși are 40 de ani, Simona Trașcă se poate mândri cu fiul său care s-a pus la casa lui. Mai mult, blondina are și o noră cu care se înțelege de minune. „Ne înţelegem foarte bine, o iubesc, seamănă cu mine, nu este supărăcioasă. Este mai calmă, nu este duşmănoasă. Este foarte frumoasă, blondă, amândoi se înţeleg foarte bine, se alintă, într-o dimineaţă îi pregătea chiar pachetul fiului meu. Băiatul meu este foarte fericit”, a spus Simona Traşcă.

Simona TRasca si fiul sau
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: