Redactia.ro
Home » Monden » Simona Trașcă a fost amenințată cu moartea. Vedeta a mers de urgență la Poliție: „Are o obsesie foarte gravă”

Simona Trașcă a fost amenințată cu moartea. Vedeta a mers de urgență la Poliție: „Are o obsesie foarte gravă”

GALERIE FOTO (2) Simona Trașcă a fost amenințată cu moartea.

Simona Trașcă a fost amenințată cu moartea. Blondina a avut parte de momente groaznice după ce a fost amenințată cu moartea de un bărbat. Conform vedetei, acesta o urmărește de mai bine de patru ani și se pare că ar fi recurs la gesturi îngrozitoare. Speriată, Simona Trașcă a mers de urgență la Poliție pentru a depune plângere împotriva acestuia.

Simona Trașcă a fost amenințată cu moartea. Vedeta a mers de urgență la Poliție: „Are o obsesie foarte gravă”

Simona Trașcă a fost amenințată cu moartea. Simona Trașcă nu mai are nevoie de nicio prezentare, fiind una dintre cele mai controversate blondine din showbiz-ul românesc. După o perioadă în care nu a mai apărut pe micile ecrane, Simona Trașcă revine cu un nou scandal. Vedeta a mers recent la Poliție pentru a depune plângere împotriva unui bărbat care a ar fi amenințat-o cu moartea. Potrivit acesteia este vorba despre George, bărbatul care a urmărit-o timp de patru ani. Deși în cadrul unei televiziuni Simona a declarat că s-au împăcat, se pare că George nu poate renunța la ea. Bărbatul nu poate concepe ideea ca Simona să își trăiască viața alături de un alt partener. Speriată, blondina a apelat la organele legii pentru a o ajuta.

Mai mult, Simona a declarat că îi este teamă să părăsească locuința, iar după un șir de discuții tensionate între ea și George, situația a degenerat. „Știți prea bine că acest George m-a hărțuit ani de zile. Deja s-a ajuns într-un punct în care chiar nu se mai poate așa. Am făcut plângere la Poliție, sper să se obțină un ordin de protecție și vreau să îi transmit pe această cală că orice pățesc din acest moment este direct responsabil. A început să mă amenințe efectiv că îmi ia viața. Am foarte multe mesaje de la el în ultima săptămână. Nu are voie să-mi zică faptul că eu nu am voie cu alții și că el preferă să moară cu mine de mână. Asta este expresia pe care o folosește în toate mesajele din ultimele zile.”, a spus îngrozită Simona Trașcă.

George, barbatul obsedat de Simona Trasca

Simona Trașcă, speriată de o posibilă tragedie

Blondina a declarat că se teme pentru viața sa, motiv pentru care a ales să depună plângere împotriva acestuia. Aceasta își dorește un ordin de protecție împotriva lui George și speră să se termine acest coșmar. Totodată, vedeta i-a transmis un mesaj prin care i-a cerut să nu o mai hărțuiască și să nu o mai urmărească.„Omul clar are o obsesie foartea gravă, plânge, mă urmărește peste tot. Îmi zice toată lumea, se duce la salon, la restaurante, oriunde merg și eu. Un om normal nu ar face așa ceva. Pentru ce mă caută? Nu vreau să am treabă cu el. Măi băiatule, nu vreau să am treabă cu tine! Vezi-ți de viața ta, o să ajungi Doamne ferește la pușcărie și nu vreau asta. Mă amenință cu toți interlopii, dar unde trăim aici? În junglă? Îmi spune că mă iubește foarte mult și că dacă nu accept să fiu cu el, preferă să moară cu mine de mână.”, a mai spus blondina.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: