Redactia.ro
Home » Sport » Începe scandalul! Cum și-a amenințat Ilie Năstase soția înainte de divorț

Începe scandalul! Cum și-a amenințat Ilie Năstase soția înainte de divorț

ilie nastase, Ioana Simion, ilie nastase divorț, ilie nastase avere,

Ioana a decis să pună capăt mariajului cu Ilie Năstase, ceea ce se pare că l-a înfuriat. Fostul mare jucător de tenis și-a amenințat soția și i-a transmis că nu îi va lăsa absolut nimic celei care încă îi este soție.

Ioana a depus actele de divorț, marți, după ce în luna ianuarie și-a acuzat soțul de violență. Lui Ilie Năstase, aflat la al cincilea divorț nu i-a picat tocmai bine și este decis să nu-i lase Ioanei Simion absolut nimic. Tot el este cel care nu a dorit un divorț la notar, astfel cei doi vor merge la Judecătorie.

”Ultimele sale cuvinte pentru mine au fost acelea că o să îmi ia totul, la divorț. Probabil vrea să îmi ia și ce am dobândit cu fostul meu soț. Eu nu sunt genul să tolerez”, a spus Ioana Năstase.

Soția lui Nasty a spus în urmă cu câteva zile ca vrea să-i dea toate bunurile dobândite în timpul căsătoriei. Va păstra doar un automobil de lux, primit cadou și apartamentele cumpărate din banii ei.

”Mie nu are cum să îmi ia totul. Există o lege ce ține cu dreptatea. Eu am muncit o viață pentru ce am acum, deci nu are cum să îmi ia Ilie mie lucrurile și munca mea”, a mai spus Ioana Năstase pentru Playtech.

Deocamdată fostul lider mondial nu a comentat pe baza acestui subiect.

Ioana nu a putut să treacă peste episodul din luna ianuarie

Scandalul dintre cei doi a început la începutul lunii ianuarie. Totul a pornit de la un mesaj primit de Ioana de la fostul său iubit, Nick Rădoi. Ilie Năstase s-a înfuriat, iar lucrurile au degenerate. Ioana a chemat poliția, acuzându-și soțul că a agresat-o fizic.

„Am ajuns acasă şi… am rămas şocată. O ploaie de palme! Folosesc aceşti termeni ca să păstrez cât de cât decenţa. Nu mi s-a întâmplat aşa ceva în viaţa mea. Pentru că nu ştiam dacă mai ies vie, am chemat poliţia. Am ieşit pe uşă, m-am urcat în maşină şi am plecat direct spre Constanţa”, a declarat atunci Ioana Simion, pentru Click.

Nu a depus însă nicio plângere împotriva acestuia. După incident, cei doi au fost văzuți împreună în mai multe rânduri și toată lumea a crezut că s-au împăcat. Bruneta nu a putut însă să treacă peste ce s-a întâmplat și a decis să pună capăt mariajului.

„În cele două luni de când i-am dat ultimatum, nu s-au schimbat prea multe. Eu sunt un om liniștit, nu pot trăi în haos, în violență”, a spus soția lui Ilie Năstase.

Nasty este la al cincilea divorț. A mai fost căsătorit cu Alexandra King, Dominique Grazia, Amalia Năstase și Brigitte Sfăt. Ilie Năstase a fost unul dintre cei mai talentați jucătători de tenis din lume, totuși nu a reușit să adune sume impresionante din tenis, așa cum au făcut spre exemplu Federer sau Nadal. Din tenis, Nasty ar fi adunat în total aproximativ 2 milioane de dolari, o sumă mică dacă comparăm veniturile tenismenilor care joacă astăzi. Năstase deține un teren de 1000 de de metri pătrați în Moeciu de Jos, o casă în București și una la Mamaia. Mai are bijuterii în valoare de 100.000 de euro, ceasuri în valoare de 150.000 de euro și tablouri în valoare de aproximativ 50.000 de euro. Deține mai multe automobile și o motocicletă. În plus mai are puțin peste 300.000 de euro în mai multe conturi la bancă.
În aprilie 2019 se pare că avea o datorie destul de mare față de fosta sa soție, Amalia Năstase. Potrivit presei i-ar fi datorat 2.200.000 de euro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: