Redactia.ro
Home » Monden » De la el a pornit totul! Reacția lui Nick Rădoi, după ce a aflat de divorțul dintre Ioana și Ilie Năstase

De la el a pornit totul! Reacția lui Nick Rădoi, după ce a aflat de divorțul dintre Ioana și Ilie Năstase

Nick Rădoi, Nick Rădoi declarații despre divorțul Ioanei, ilie nastase,

Ioana a decis să încheie căsătoria cu Ilie Năstase și a depus actele de divorț. Milionarul de la care a pornit tot scandalul dintre cei doi a avut o primă reacție după ce a aflat ce decizie a luat bruneta.

Ioana și-a acuzat soțul de violență în luna ianuarie. Ilie Năstase a făcut o criză de gelozie, după ce soția sa a primit un mesaj de ziua ei de la fostul său partener, milionarul Nick Rădoi. După tot scandalul, soția lui Nasty nu a mai dorit să rămână alături de fostul lider mondial și a decis să înainteze actele de divorț, la Judecătoria Hârșova, județul Constanța.

”Am citit și îți spun sincer ca eu nu mai vreau să intru în acest subiect. Totul este foarte fragil acum între acei oameni și fix eu mai lipseam. Nu vreau să am niciun amestec, este viața lor și știi bine că dacă spun ceva despre asta, problemele lor vor fi mai mari”, a spus Nick Rădoi, pentru Spynews.ro

Ioana a avut o relație de câteva luni cu milionarul stabilit în Statele Unite, în urmă cu mai bine de trei ani. Cei doi au rămas însă în relații bune. Nick Rădoi îi lăsa like-uri la cele mai multe postări făcute de Ioana, lucru care l-a deranjat mereu pe Ilie Năstase. Anul trecut, milionarul a comentat la o fotografie în care soția lui Năstase apărea lângă o mașină de lux. “Numărul 1” a fost comentariul postat de omul de afaceri, iar Nasty i-a dat rapid replica în stilul său. “Fuck you”.

Ioana și-a trimis soțul la psiholog

După incidental din luna ianuarie Ioana Simion a fost foarte speriată. Nu a vrut însă să depună plângere la poliție împotriva soțului ei. Mai cu seamă că acesta avea deja o condamnare cu suspendare după ce a fost prins conducând sub influența băuturilor alcoolice. I-a sugerat însă să caute ajutor specializat.

„ Nu am nevoie să își ceară iertare, dacă el nu crede în ceea ce spune. Nu vreau să mai fiu amăgită, nu mai vreau vorbe goale. Nu ne-am împăcat, dar nu ca să îl pedepsesc, nu ca să îi arăt că sunt eu a naibii. Ci pur și simplu pentru că nu mai pot accepta același tip de relație ca și până acum. Vreau mai mult respect, mai mult timp. Ilie a fost de acord să ne dăm timp. Oricât este nevoie, trei luni, șase. Avem mai multe de pierdut dacă ne grăbim, decât dacă o luăm pas cu pas. Nu vreau să ne mai facem de râs peste tot, să ne știe toată țara. Avem și noi o vârstă, vreau să trăim frumos și să ne facem viața mai ușoară. I-am cerut doar să se liniștească, ca să pot trece cu tot sufletul peste acele amintiri oribile. Trebuie să lucreze mult cu el, să ceară ajutor specializat pentru a-și tempera caracterul. Este coleric uneori. Trebuie să se liniștească. Numai asta vreau de la el și numai așa mă voi întoarce cu totul la el”, a declarat Ioana Simion pentru playsport, în urmă cu doar câteva zile.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: