Redactia.ro
Home » Sport » Ilie Năstase, primele declarații după ce soția sa a depus actele de divorț

Ilie Năstase, primele declarații după ce soția sa a depus actele de divorț

ilie nastase, ilie năstase divorț, Ioana Simion,

Ioana Simion și Ilie Năstase nu au mai găsit nicio cale de împăcare, așa că au ajuns la tribunal. Soția fostului jucător de tenis nu l-a iertat după episodul din luna ianuarie când l-a acuzat de violență și a înaintat actele de divorț la tribunal.

„Nu știu nimic, nu am ce să comentez. Vorbiți cu ea. Eu sunt în tren”, a declarat Nasty, pentru Click!

Ioana Simion l-a acuzat pe fostul lider mondial de violență în luna ianuarie. A fost nevoie de intervenția poliției pentru ca lucrurile să se liniștească. După acel incident, cei doi au fost văzuți de mai multe ori împreună și toate lumea a crezut că lucrurile s-au liniștit. Nu a fost însă așa, pentru că bruneta a fost văzută marți, pe 2 martie la Judecătoria Hârșova, județul Constanța, localitate în care s-a și cununat civil pe 25 aprilie 2019, unde a înaintat actele de divorț.

De ce nu au divorțat la notar

Ilie Năstase a mai fost căsătorit de 4 ori, cu Dominique Grazia (1972), Alexandra King (1984), Amalia Teodorescu (2004) și Brigitte Sfăt (2013), în timp ce pentru Ioana Simion a fost al doilea mariaj.

Ieri, cea din urma s-a prezentat la Tribunal ieri pentru a depune actele de divorț într-o ținută extrem de stylish, care valora câteva mii de euro. Specialiștii în modă au reperat rapid pantofi Louboutin negri, de 1200 de euro, pe braț geantă Hermes, de 15.000 de euro, costum elegant și cămașă de la designerul Nicoleta Negură, în valoare de 1.000 de euro și „accesoriul” de bază: mașina Bentley în valoare de 250.000 de euro.

„Am decis să divorțez, iar Ilie mi-a împărtășit și el dorința lui, numai că el nu a vrut la notar, așa cum mi-am dorit, ci la tribunal, din păcate. În cele două luni de când i-am dat ultimatum, nu s-au schimbat prea multe. Eu sunt un om liniștit, nu pot trăi în haos, în violență. Vom vedea ce se va întâmpla pe mai departe”, a declarat Ioana Năstase pentru Click!

 

Ioana Nastase divort
sursa: Click.ro

Bruneta spune că îi va da lui Ilie Năstase toate bunurile obținute în timpul căsătoriei, mai puțin mașina Bentley Continental în valoare de 240.000 de euro primită cadou și apartamentele cumpărate din banii ei.
Scandalul de la care a pornit totul a avut loc pe 8 ianuarie, iar la bază ar fi fost gelozia. Ilie Năstase s-ar fi înfuriat, după ce Ioana a schimbat mesaje cu fostul său iubit, omul de afaceri Nick Rădoi.

„Am ajuns acasă și… am rămas șocată. O ploaie de palme! Folosesc acești termeni ca să păstrez cât de cât decența. Nu mi s-a întâmplat așa ceva în viața mea. Pentru că nu știam dacă mai ies vie, am chemat poliția. Am ieșit pe ușă, m-am urcat în mașină și am plecat direct spre Constanța”, a declarat atunci Ioana Simion.

Afaceristul stabilit în SUA a recunoscut după scandal că totul a pornit din cauza lui.

„De Sfântul Ion eu am sunat-o să-i fac o urare de ziua ei. Așa obișnuim să ne salutăm noi de când ne-am despărțit. Și eu cred că din cauza mea s-a ajuns la ceartă și violență între ei. Ilie are probleme cu trecutul Ioanei. Sunt convins că Năstase a început să vorbească de trecutul Ioanei. Trecutul nu are valoare. Ilie trebuie să înțeleagă că, la vârsta noastră, nu putem să ne găsim pe cineva care nu are un trecut”, a spus milionarul Nick Rădoi, la Antena Stars.

Ilie Năstase și Ioana s-au căsătorit civil în aprilie 2019. Căsătoria religioasă a avut loc un an mai târziu, pe 6 iunie 2020, la Techirghiol, iar nașii au fost Ciprian Marica și partenera de viață a fostului fotbalist, Ioana.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: