Redactia.ro
Home » Monden » Cum au sărbătorit Ilie Năstase și soția sa ultima împăcare. Fostul tenismen îi face toate poftele Ioanei

Cum au sărbătorit Ilie Năstase și soția sa ultima împăcare. Fostul tenismen îi face toate poftele Ioanei

GALERIE FOTO (4) Cum au sărbătorit Ilie Năstase și soția sa ultima împăcare

Cum au sărbătorit Ilie Năstase și soția sa ultima împăcare. Ilie Năstase și Ioana pare că s-au împăcat, după ce fostul tenismen a fost acuzat de soția sa că a agresat-o fizic. Recent, acesta a fost surprins în timp ce se afla la un „șpriț” alături de Ioana, dar și de alte două doamne, la Mall Băneasa.

Cum au sărbătorit Ilie Năstase și soția sa ultima împăcare. Fostul tenismen îi face toate poftele Ioanei

Cum au sărbătorit Ilie Năstase și soția sa ultima împăcare. Tensiunile dintre Ilie și Ioana Năstase s-au calmat, după ce în urmă cu câteva săptămâni, fostul tenismen a agresat-o fizic pe soția sa. Aceasta a sunat disperată la 112 pentru a fi scăpată din mâinile sportivului. Ei bine, situația a fost rezolvată, iar Ioana i-a mai dat o șansă lui Ilie Năstase. Acum, fostul tenismen își răsfață soția și o însoțește la fiecare plimbare. Recent, celebrul tenismen a fost surprins în Băneasa Mall, unde și-a așteptat soția, câteva minute bune. După ce bruneta a terminat de făcut cumpărături, cei doi au mers la una dintre terasele centrului comercial, acolo unde s-a întâlnit cu sora și nepoata ei. Ilie s-a purtat ca un adevărat gentlemn, stând la discuție cu fetele în timp ce Ioana fuma o țigară.

Ilie Năstase a savurat un pahar de vin chiar în jurul prânzului, în timp ce doamnele au băut apă plată. După aproape 40 de minute, Ilie și soția sa au plecat către mașina lor, luându-și rămas bun de la cele două femei.

Ioana Năstase, bătută de fostul tenismen

În seara de 8 ianuarie, Ioana Năstase a sunat disperată la 112 pentru a cere ajutorul oamenilor legii. Bruneta a declarat că soțul ei o bate și nu poate scăpa din mâinile lui. După apariția poliției, Ioana a decis să nu depună plângere împotriva soțului ei, dar a preferat să plece la Constanța. Așadar, aceasta a stat câteva zile în orașul natal pentru a-și pune ordine în gânduri, în timp ce Ilie Năstase o căuta pentru a se împăca cu ea. „E adevărat ce a apărut în presă. Nu vreau să dau prea multe detalii, pentru mine e foarte important că am reușit să scap teafără pe ușă. Nu vreau să vorbesc urât la adresa lui. Tot ce mi-am dorit a fost să ies de acolo teafără.Nu am depus plângere din respect, că nu e frumos. Am stat împreună, a bucurat atâtea milioane de oameni. Nu vreau să vorbesc prea multe. Niciodată nu l-am acuzat de ceva, nu sunt geloasă. Nu știu ce să vă spun, că acum sunt și sub șoc”, spunea Ioana Năstase la acea vreme.

Totuși, iubirea dintre ei doi este mare, așa că Ioana i-a mai dat o șansă soțului ei, care acum ar face orice pentru a o face fericită. Ilie Năstase își declară iubirea pentru Ioana și în mediul online. Ioana a postat o fotografie sexy, iar soțul său, se pare că nu a rezistat atunci când și-a văzut soția atât de provocatoare. Fostul tenismen i-a lăsat un comentariu delicios, spre surprinderea tuturor. “Ești cea mai frumoasă și adevarată femeie din viața mea. Sunt un norocos!”, a scris Ilie Năstase pe Facebook-ul soției sale.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: