Redactia.ro
Home » Monden » Ilie și Ioana Năstase nu s-au împăcat! Decizia luată de soția fostului tenismen

Ilie și Ioana Năstase nu s-au împăcat! Decizia luată de soția fostului tenismen

Ilie și Ioana Năstase

Ilie și Ioana Năstase nu s-au împăcat! Deși în presă au apărut zvonuri conform cărora Ilie și Ioana Năstase s-au împăcat, după ce în urmă cu două săptămâni, fostul tenismen a agresat-o fizic pe soția sa, se pare că acest nu s-a întâmplat! Ioana a mărturisit că momentan își dorește să rămână singură, chiar dacă Ilie Năstase insistă pentru împăcare!

Ilie și Ioana Năstase nu s-au împăcat! Decizia luată de soția fostului tenismen

Ilie și Ioana Năstase nu s-au împăcat! În urmă cu două săptămâni, Ilie Năstase a fost acuzat de soția sa că a agresat-o fizic, aceasta fiind nevoită să apeleze la autorități. Ulterior, în presă s-a zvonit conform cărora cei doi soți s-ar fi împăcat, însă nu este adevărat! Ilie și Ioana Năstase nu s-au împăcat! Ioana Năstase a declarat că a scăpat cu greu din mâinile soțului ei, fiind nevoită să sune la 112.

Ioana a făcut declarații surprinzătoare, referitoare la împăcarea dintre ea și Ilie. Aceasta a mărturisit pentru Antena Stars, că momentan e singură! Ioana a fost surprinsă în timp ce mergea acasă la soțul său, și cu toate că se credea că cei doi s-au împăcat, bruneta a declarat că a mers la Ilie acasă doar pentru a-și lua câteva haine, iar pentru a găsi un loc bun de poză nu a ezitat să facă una. ”Acea inimioară, acel pupic l-am pus pentru apropiaţii sufletului meu. Fotografia este făcută la Ilie Năstase acasă, asta deoarece m-am dus să îmi iau nişte haine. Mai am două blăniţe la el. Nu m-am gândit că această fotografie va stârni atâtea reacţii. Era un pic de soare afară şi m-am dus în dreptul geamului şi mi-am făcut acea fotografie. Momentan nu mă gândesc la o împăcare.”, a spus Ioana Năstase.

De asemenea, actuala soție a fostului tenismen a precizat că locuiește în prezent singură în Constanța, chiar dacă Ilie insistă să se împace cu el, după scandalul provocat. Ioana susține că își dorește să rămână un timp singură, dar în toată această periodă, cei doi păstrează legătura.

Ioana Năstase, dezvăluiri șocante

După scandalul care a pornit între soții Năstase în urmă cu două săptămâni, bruneta a fost declarații șocante despre momentul în care a fost lovită de fostul tenismen. Cu toate că sportivul a negat acuzațiile care au fost aduse la adresa sa, bruenta a continuat să facă dezvăluiri șocante despre bătaia pe care a încasat-o de la Ilie Năstase. Aceasta a spus că abia a reușit să scape din mâinile bărbatului iubit. De teamă ca situația să nu devină și mai gravă, Ioana a ieșit din casă fără să-i pese cu ce este îmbrăcată. ”O ploaie de palme! Folosesc aceşti termeni ca să păstrez cât de cât decenţa. Nu mi s-a întâmplat aşa ceva în viaţa mea. Pentru că nu ştiam dacă mai ies vie, am chemat poliţia. Am ieşit pe uşă, m-am urcat în maşină şi am plecat direct spre Constanţa. Eu nu i-am dat lui nici un motiv pentru acest comportament, însă pot să spun că este un om extrem de influenţat. Tind spre divorţ. Voi vedea perioada următoare ce voi face clar.”, a declarat Ioana Năstase.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: