Redactia.ro
Home » Monden » Ioana și Ilie Năstase s-au împăcat. Cum s-a dat de gol frumoasa brunetă

Ioana și Ilie Năstase s-au împăcat. Cum s-a dat de gol frumoasa brunetă

Ioana și Ilie Năstase s-au împăcat. Deși părea, în urmă cu câteva zile, după episodul violent la care a fost supusă, că nu mai există cale de întoarcere la fostul mare tenismen, Ioana Năstase l-a iertat pe acesta. S-a dat de gol printr-o fotografie, postată pe rețelele de socializare, în care apare zâmbitoare.

Ioana și Ilie Năstase s-au împăcat

Ioana și Ilie Năstase s-au împăcat. Ioana Năstase a revenit în casa lui Ilie Năstase, după ce în urmă cu câteva zile l-a acuzat de violență și spunea că abia a reușit să iasă din mâinile acestuia. Ioana Năstase s-a fotografiat zâmbitoare, iar de gol au dat-o trofeele tenismenului, care se pot observa în spatele ei, informează Spynews.

Ioana Năstase, bătută de Ilie Năstase

În urmă cu două săptămâni, Ilie Năstase a fost acuzat de soția sa, Ioana Năstase, că bătut-o într-o locație din București. Ea a sunat la poliție, dar nu a depus plângere împotriva acestuia, din respect, potrivit spuselor ei.

adevărat ce a apărut în presă. Nu vreau să dau prea multe detalii, pentru mine e foarte important că am reușit să scap teafără pe ușă. Nu vreau să vorbesc urât la adresa lui. Tot ce mi-am dorit a fost să ies de acolo teafără. Nu am depus plângere din respect, că nu e frumos. Am stat împreună, a bucurat atâtea milioane de oameni.

Ar fi fost urât din partea mea să vorbesc de rău despre el. Totul a pornit de la o chestie banală, dar nu vă pot detalia. Nu vreau să vorbesc prea multe. Nicodată nu l-am acuzat de ceva, nu sunt geloasă. Era liniște și pace și deodată… Tot ce pot să spun e că el e încărcat din alte părți și vine și se răzbună pe mine. Nu știu ce să vă spun, că acum sunt și sub șoc. M-am speriat foarte tare. Am 45 de ani și m-am speriat foarte tare”, a spus Ioana Năstase pentru ProSport.

Ioana Năstase a declarat, ulterior, într-un alt interviu că Ilie Năstase i-a dat ”o ploaie de palme” și se temea că nu va mai scăpa cu viață din mâinile acestuia. Femeia a mai precizat că nu i-a oferit motive ca acesta să aibă un comportament violent, ci de vină ar fi influențele din jurul fostului sportiv.

Ioana Năstase: ”O ploaie de palme”

„O ploaie de palme! Folosesc aceşti termeni ca să păstrez cât de cât decenţa. Nu mi s-a întâmplat aşa ceva în viaţa mea. Pentru că nu ştiam dacă mai ies vie, am chemat poliţia. Am ieşit pe uşă, m-am urcat în maşină şi am plecat direct spre Constanţa. Eu nu i-am dat lui nici un motiv pentru acest comportament, însă pot să spun că este un om extrem de influenţat. Sunt anumite persoane care au influenţă asupra lui, iar aici nu vorbesc de prieteni, pentru că prietenii lui mă respectă. Prefer să tac, nu zic mai multe. Dar nu i-am dat motive să se comporte aşa. Tind spre divorţ. Voi vedea perioada următoare ce voi face clar.”, a declarat Ioana Năstase.

Totodată, Ioana Năstase a subliniat faptul că atitudinea lui Ilie Năstase nu are legătură cu fostele lui soții.

”Nu are legătură cu nimeni din trecut. Ilie ar trebui să-și lămurească niște probleme din trecut, să și le rezolve și atâta tot. El este puțin cam încărcat. Eu am încercat să-l ajut. Am încercat pe cât s-a putut. Problemele nu au legătură cu Brigitte, ferească Dumnezeu. Nu m-a deranjat femeia niciodată. Pentru mine este o doamnă. Nu știu pentru ceilalți, dar pe mine nu m-a deranjat niciodată. Tot respectul și pentru ea și pentru Amalia. Eu nu am treabă cu trecutul lui Ilie.”, a spus Ioana Năstase în cadrul unei emisiuni TV.

Ilie Năstase nega faptul că a fost violent cu soția sa, atunci când a fost întrebat de jurnaliști despre acest lucru.

”Ce a aparut? Ca mi-am batut sotia, asa spune? Nu imi aduc aminte. Nu a facut plangere pentru ca am respectat? Daca asa zice ea, intrebati-o pe ea mai bine”, declara Ilie Năstase pentru ProSport.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: