Redactia.ro
Home » TV » Ilie Năstase și-a bătut soția?! Ioana a sunat la 112, iar poliția a intervenit

Ilie Năstase și-a bătut soția?! Ioana a sunat la 112, iar poliția a intervenit

GALERIE FOTO (4)

Ilie Năstase este cunoscut pentru numeroasele relații și căsnici pe care le-a avut de-a lungul timpului. Celebrul tenismen s-ar fi certat cu soția sa, iar aceasta a apelat la 112.

 

Ilie Năstase și-a bătut soția?!

Ilie Năstase a asusținut în repetate rânduri că Ioana este femeia pe care și-o dorește și alături de care se vede în viitor. Femeia care i-a devenit soție cu acte în regulă a apelat la 112 din strada Jandarmeriei, dar susține acum doar că a fost o ceartă mai aprinsă și că nu ar fi vorba despre violență.

Fostul tenismen terce repede de la vorbe dulci la cuvinte grele și chiar la agresiuni. Dacă până acum câteva săptămâni declara că Ioana este femeia de care are nevoie și care îl face fericit, fostul tenismen pare să se fi răzgândit. Ilie Năstase ar fi agresat-o pe Ioana Simion, femeia care i-a devenit soție.

Oamenii legii au ajuns acasă al cei doi și au făcut o scurtă anchetă. Potrivit informațiilor, soția fostului tenismen le-a spus polițiștilor că ar fi vorba doar despre agresiune verbală și că nu a fost agresată fizic. Între cei doi ar fi vorba doar despre o ceartă maia prinsă. Ioana nu a vrut nici ordin de protecție, atunci când polițiștii au întrebat-o despre acest lucru.

Gestul făcut de Ilie Năstase pentru soția sa, în plină stradă

Ilie Năstase trece de la o stare la alta. În  urmă cu două zile, fostul tenismen a făcut un gest romantic pentru Ioana Simion, actuala soție. Cei doi soți au fost fotografiați în timp ce ieșeau de la restaurantul lor preferat din Băneasa. Ilie era îmbrăcat tot în negru, iar soția lui era îmbrăcată foarte elegant, purtând deasupra o haină de blană.

Fostul tenisemn nu a mai putut aștepta și i-a oferit soției sale un sărut rapid, cuprinzând-o în brațe.

Ioana Simion este a cincea soție a lui Ilie Năstase. Ilie Năstase a cerut-o de soție anul trecut, în vară, după ce în 2019 au fost la un pas de despărțire.

,,Ea mi-a spus de multe ori că nu a avut posibilitatea și șansa să fie mireasă, să se căsătorească în rochie de mireasă. S-a îmbrăcat într-un costum alb și i-am zis dacă vrea să divorțeze, măcar înainte să o fac mireasă. Uite așa am cucerit-o și ne-am căsătorit. Dar nu sunt lucrurile cum sunt chiar așa cum sunt în presă. Sigur, în fiecare relație mai sunt și certuri. Toată lumea spune că am avut cinci căsătorii”, a spus Ilie Năstase la ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: