Redactia.ro
Home » Monden » Cum a apărut Ioana Năstase într-un mall? S-a văzut tot prin bluza transparentă FOTO

Cum a apărut Ioana Năstase într-un mall? S-a văzut tot prin bluza transparentă FOTO

GALERIE FOTO (6) Cum a apărut Ioana Năstase într-un mall_

Cum a apărut Ioana Năstase într-un mall? Înainte de a izbucni scandalul între cei doi, Ilie și Ioana Năstase erau fericiți, iar acest lucru se vedea pe chipul lor. În prezent, relația celor doi nu era una tocmai bună, după ce fostul tenismen a fost acuzat de soția sa că a agresat-o,aceasta fiind nevoie să solicite intervenția autoritățile. Cum au fost surprinși cei doi?

Cum a apărut Ioana Năstase într-un mall? S-a văzut tot prin bluza transparentă FOTO

Cum a apărut Ioana Năstase într-un mall? Ilie și Ioana Năstase se pare că nu și-au rezolvat în totalitate probleme de cuplu, după ce în urmă cu câteva săptămâni, fostul tenismen a agresat-o fizic pe soția sa.  Înainte să izbucnească scandalul, cei doi au fost surprinși la mall, unde cei doi păreau extrem de fericiți. În timp ce Ioana făcea shopping, Ilie Năstase s-a relaxat la o terasă, la o cafea. Cum a apărut Ioana Năstase într-un mall? Ioana a reușit să atragă atenția oamenilor, datorită ținutei pe care a ales-o. Aceasta a purtat o bluză neagră, mulată pe corp, care i-a lăsat la vedere sânii voluptoși. Mai mult, aceasta nu purta sutien. După câteva minute, Ioana a revenit la terasa la care se afla și soțul său, relaxându-se împreună.

Câteva zile mai târziu, Ioana Năstase avea să sune la poliție și să anunțe că a fost agresată fizic de soțul ei, Ilie Năstase în complexul în care locuiesc împreună. Ulterior, Ioana nu a dorit să depună plângere împotriva acestuia. Bruneta a declarat presei că este bucuroasă pentru că a ieșit teafără din acest scandal.

„Da, este adevărat. Nu voi da foarte multe detalii. Mă bucur foarte mult că am ieșit teafără din acea casă. Și mulțumesc domnilor polițiști că au venit la timp. Chiar nu vreau să vorbesc urât la adresa lui. Vreau să fie bine, să fie sănătos, să fie bine. Am vrut să fac ceva, am vrut să-l fac să fie fericit, am încercat toate variantele posibile. Nu vreau să-i fac rău. Pentru că se știe că are condamnarea. Și ar fi urât”, a spus Ioana Năstase.

Cum s-au cunoscut Ilie și Ioana Năstase

Ilie Năstase, în vârstă de 73 de ani s-a căsătorit a cincea oară. Anul trecut, fostul tenismen s-a însurat cu Ioana Simion, deși înainte de asta, în presa se vorbea despre o despărțire. Într-un interviu, Ioana a vorbit cum a început povestea lor de dragoste. Cei doi s-au cunoscut la o terasă la mare, acolo unde fostul sportiv nu s-a lăsat până nu a fost băgat în seamă de brunetă. ”Ne-am cunoscut la un restaurant pe malul mării, în 2018. Ilie a încercat să îmi ofere o băutură, cu toate că distanţa dintre mesele noastre era foarte mare şi nici acum nu ştiu cum m-a observat. Dar vorbim de Ilie, cu ochiul format. Mi-a trimis o băutură la masă, am refuzat-o şi i-am transmis că nu consum alcool.A mai încercat şi a doua oară, iar eu eram cu o prietenă şi cu fiica ei, iar cea mică mi-a spus că nu e frumos să refuz şi a trebuit să accept. Apoi mi-am îndreptat privirea către Ilie, i-am mulţumit şi i-am spus sănătate”, a povestit Ioana Simion.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: