Redactia.ro
Home » TV » Imagini șocante cu Simona Trașcă! Vedeta a fost surprinsă cu capul bandajat

Imagini șocante cu Simona Trașcă! Vedeta a fost surprinsă cu capul bandajat

GALERIE FOTO (2)

Simona Trașcă nu trece prin cea mai bună perioadă a vieții sale. Vedeta a fost surprinsă cu capul bandajat, în plină stradă. 

Imagini șocante cu Simona Trașcă!

Simona Trașcă a fost surprinsă cu capul bandajat la un supermarket din Capitală. Vedeta a ieșit din mașina pe care o deține și a intrat în supermarket, după care, la câteva minute distanță, a ieșit cu câteva pungi în mână.

Ulterior, cu același bandaj în jurul capului și într-o stare cum nu a mai fost văzută până acum, Simona Trașcă a intrat grăbită într-o farmacie, unde a petrecut minute bune. Vedeta a cumpărat câteva medicamente , dar a ieșit pe uță fără acestea, doar cu o foaie în mână, care este, cel mai probabil, rețeta. Vedeta a făcut rapid cumpărături și s-a îndreptat spre zona unde locuiește. Blondina a parcat mașina în fața blocului său și a ieșit din bolidul de lux cu pungile de cumpărături, îndreptându-se apoi spre apartament.

Momentan nu se cunosc mai multe detalii cu privire la starea Simonei Trașcă sau cum a ajuns vedeta să arate așa, cu capul bandajat și abia reușind să-și țină masca la gură.

 

Simona Trașcă, la un pas de sinucidere

Simona Trașcăa  mărturisit că a trecut prin clipe grele și s-a gândit chiar să se sinucidă. Vedeta s-a luptat în repetate rânduri cu depresia, timp de  foarte mult timp. Blodnina a mărturisit în cadrul unui interviu de ec a ajuns în pragul depresiei și cum a reușit să treacă peste această perioadă dificilă.

„În poza cu pistolul la tâmplă mă jucam, nu s-a întamplat nimic. Nu aș mai face așa ceva, nici un bărbat nu merită chestia asta și nici o problemă de viață, pentru că toate se rezolvă. Eu mi-ai pus odată pistolul adevărat la cap, am vrut să mă sinucid de foarte multe ori, în trecut. Dar nu mai am gândurile astea de vreo trei ani de zile. Atunci, am încărcat pistolul, l-a plus la capt și s-a blocat. Deci Dumnezeu n-a vrut să mor„, a povestit Simona Trașcă.

Un alt episod în care Simona  Trașcă a vrut să își ia viața este momentul când, după una dintre operațiile estetice pe care și le-a făcut, a simțit mult prea multă durere, dorindu-și maid egramă să moară. Blonda a fost bandajată în toată această perioadă și a simțit că nu mai poate rezista în modul acela.

Într-o seară, am făcut o criză. Asta am simţit: am avut o senzaţie foarte urâtă, am vrut să mă arunc de la balcon. Da, am avut noroc, a fost şi mama acasă. Asta pentru că a adus-o şi bunica mea. Ea avea grijă de bunica mea la ţară, dar a decis să o aducă aici, în Bucureşti ca să aibă grijă de amândouă. L-am sunat pe domnul doctor, m-a liniştit”, a declarat Simona Trașcă pentru o emisiune TV.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: