Redactia.ro
Home » Monden » Simona Trașcă, la un pas să fie izbită de o mașină! Vedeta se plimba cu trotineta pe stradă: ”Puteam să nu mai fiu aici”

Simona Trașcă, la un pas să fie izbită de o mașină! Vedeta se plimba cu trotineta pe stradă: ”Puteam să nu mai fiu aici”

Simona Trașcă, la un pas să fie izbită de o mașină! Vedeta se plimba cu trotineta pe stradă: ”Puteam să nu mai fiu aici”

Simona Trașcă a fost la un pas de tragedie după ce era să fie lovită puternică de mașină! Vedeta a mărturisit cum s-a produs accidentul și care este acum starea ei de sănătate.

Simona Trașcă, la un pas să fie izbită de o mașină! Vedeta se plimba cu trotineta pe stradă: ”Puteam să nu mai fiu aici”

Simona Trașcă a trecut prin momente traumatizante după ce a fost la un pas de a fi lovită puternic de o mașină chiar în apropierea locuinței sale. Vedeta a vorbit în direct la un post de televiziune despre cum s-a produs accidentul nefericit, dar mai ales care este acum starea ei de sănătate.

Potrivit declarațiilor sale, Simona Trașcă a dorit să se bucure de vremea frumoasă și să iasă în oraș cu o trotinetă electrică, mai ales că se afla la o oră în care traficul era infernal, iar cu bolidul de lux s-ar fi deplasat mult mai greu. O împătimită a adrenalinei, vedeta a vrut să vadă astăzi cum este să mergi cu o trotinetă electrică pe străzile Capitalei.

Vedeta a avut un moment de neatenție în care s-a dezechilibrat și a căzut de pe trotinetă. Problema a fost când imediat în fața ei s-a „trezit” cu o mașină, iar șoferul a frânat brusc și a oprit chiar înainte de a o lovi pe fosta asistentă TV, care șocată nu s-a mișcat deloc. Simona Trașcă este foarte recunoscătoare că nu s-a produs tragedia pe care a văzut-o cu ochii, însă a dezvăluit că s-a confruntat cu câteva răni destul de serioase pe corp. Din fericirea starea de sănătate a Simonei Trașcă este stabilă, iar vedeta s-a ales doar cu câteva răni și julituri ce îi provoacă dureri puternice.

”Dacă nu mă dezbraci, nu vezi ce am pățit că a pus frână domnul. Am văzut că se folosește trotineta, că e la modă și e și trafic. Sunt pasionată și de role și am zis că nu poate fi așa de rău, dar nu e așa ușor de manervrat. Eram in jurul casei, nu m-am aventurat mai departe si m-am dezechilibrat și am căzut. M-am lovit la șold și venea cineva cu mașina și a pus frână. Să știi că mă doare și chiar sunt lovită. Știi că eu fac haz de necaz mereu și după ce am trecut de hop, fac caterincă, dar șoferul s-a panicat. Era mai în vârstă că dacă nu era îi spuneam să îmi facă o respirație gură la gură. M-am lovit la șold. M-am speriat că dacă nu oprea și punea frână, probabil nu mai eram aici să dau interviul, eram la spital. Nu eram atentaă, probabil a fost o pietricică, ceva. Eu merg la medic doar când simt că sunt pe moarte”, a spus Simona Trașcă.

Simona Trașcă, declarații șocante din copilăria sa

Simona Trașcă a povestit că a fost bătută până la leșin de propriul tată. Blondina a dezvăluit și motivul halucinant pentru care încasa aceste tratamente din partea părintelui său. Fosta prietenă de suflet a Sânzianei Buruiană și a Andreei Tonciu, preferă să nu vorbească des despre copilăria sa, făcând tot posibilul să nu-și amintească chinul prin care a trecut. Simona Trașcă a reușit să plece de acasă, lăsând în urmă traumele pe care le-a trăit când era mică. Potrivit acesteia, în timpul copilăriei sale nu a avut parte de momente frumoase alături de familia sa.

”Copilăria mea a fost cea mai urâtă perioadă din viața mea.(…) Nu am avut o copilărie frumoasă, nu a venit niciodată la mine Moș Nicolae sau Moș Crăciun, nu mi s-a serbat ziua de naștere, care este de Revelion. Am rămas foarte marcată de chestiile astea. În perioada sărbătorilor, merg pe stradă și plâng de una singură”, a dezvăluit Simona Trașcă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: