Redactia.ro
Home » Monden » Cum a dezamăgit-o Victor Pițurcă pe Vica Blochina. De ce nu-l poate ierta blondina pe tatăl copilului ei

Cum a dezamăgit-o Victor Pițurcă pe Vica Blochina. De ce nu-l poate ierta blondina pe tatăl copilului ei

GALERIE FOTO (2) Cum a dezamăgit-o Victor Pițurcă pe Vica Blochina

Cum a dezamăgit-o Victor Pițurcă pe Vica Blochina. Blondina s-a iubit vreme de 16 ani cu Victor Pițurcă, cei doi având împreună un băiat, Edan. Relația lor s-a încheiat în urmă cu câțiva ani,dar Vica nu-l poate ierta pe tatăl copilului. Ce i-a făcut selectionerul echipei naționale?

Cum a dezamăgit-o Victor Pițurcă pe Vica Blochina. De ce nu-l poate ierta blondina pe tatăl copilului ei

Cum a dezamăgit-o Victor Pițurcă pe Vica Blochina. La vârsta de 45 de ani, Vica Blochina se poate declara o femeie împlinită atât pe plan profesional, cât și personal. Deși nu este căsătorită, blondina îl are alături pe fiul ei, Edan. În urmă cu mai mulți ani, Vica a avut o relație cu Victor Pițurcă. Invitată în emisiunea lui Teo, vedeta a izbucnit în lacrimi când a fost întrebată de tatăl copilului ei.

Aceasta a declarat că nu îl poate ierta pe Pițurcă pentru că nu și-a recunoscut fiul, dar nici pentru faptul că nu și-a băgat copilul în seamă când a mers să își facă testul de paternitate la IML. “Cel mai greu moment a fost atunci când Victor a venit sa facă testul de paternitate. Era lume multă la IML și copilul a alergat spre el, era mic nu știa. Și el nu a vrut să-și ia în brațe copilul. Băiatul țipa: tati, sunt eu Edan! A fost cel mai urât sentiment, peste care nu pot să trec vreodată. A fost foarte dureros. A fost foarte urât la început că nu voia să recunoască copilul. El a dispărut din viața copilului și copilul știa că el este plecat”, a povestit Vica Blochina.

Vica si Piturca

Vica Blochina și Victor Pițurcă s-au iubit vreme de 16 ani, blondina fiind amanta fostului selecționer. Victor a preferat să încheie orice legătură cu aceasta, refuzând să-l recunoască pe Edan. După ce l-a dat în judecată, în 2012, judecătorii au decis că fostul fotbalist este tatăl micuțului. Așadar, Pițurcă a fost obligat să-i plătească fiului său o pensie alimentară de 9.000 de euro lunar.

Vica ar fi acceptat să se căsătorească cu Victor Pițurcă

Vedeta a declarat în nenumărate rânduri că ar fi acceptat să fie doamna Pițurcă dacă el ar fi divorțat de Maria, mama lui Alex Pițurcă. Blondina a mărturisit că tatăl copilului ei a fost marea ei iubire. „Dacă Victor Pițurcă ar fi divorțat, m-aș fi măritat cu el. Victor a fost bărbatul pe care l-am iubit cel mai mult. A fost singura iubire a vieții mele și am fost amanta lui timp de 16 ani. Nu știu dacă soția lui știa de mine. Oricum, s-a terminat relația de multă vreme și am rămas prieteni”, a spus Vica Blochina.

Vica Blochina este din Klaipeda, Lituania, dar locuiește în România de mai bine de 20 de ani. Aceasta a fost balerină în Clubul Melody, din București. La 20 de ani l-a întâlnit pe Victor Pițurcă, care pe atunci avea 39 de ani. Vica a devenit cunoscută după ce l-a dat în judecată pe fostul selecționer, pentru a-și recunoaște copilul. În prezent, Victor se înțelege bine cu fiul său mai mic, iar frații săi îl adoră pe Edan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: