Redactia.ro
Home » Monden » Vica Blochina, mișcări senzuale, fără sutien, în vacanța din Grecia. Fanii au criticat-o

Vica Blochina, mișcări senzuale, fără sutien, în vacanța din Grecia. Fanii au criticat-o

Vica Blochina

Vica Blochina are parte de o vacanță de vis în Mykonos, Grecia. De acolo, fosta amantă a lui Victor Pițurcă se fotografiază și filmează în cele mai senzuale ipostaze.

Vica Blochina, mișcări senzuale, fără sutien, în vacanța din Grecia. Fanii au criticat-o

Vica Blochina a renunțat la inhibiții în vacanța din Grecia. Vedeta în vârstă de 45 de ani s-a dezbrăcat de sutien și a început să facă mișcări senzuale într-o piscină. Nu a ezitat să posteze momentul pe pagina sa de Instagram. În timp ce unii internauți au asaltat-o cu aprecieri, alții au criticat-o destul de dur.

”Păcat ca doar prin asa ceva va puteți scoate în relief/Cand postezi ceva de genul asta , observ ca bagi toate femeile in boala! Multe ciudoase comenteaza aici rautati ! Nu le baga in seama, ele nu au nimic🔥🔥 de aratat!!/ Ai luat pensia și ai plecat in “vacanța”??? Copilul e bine?? Ești “modelă” bre,ce sa zic…. Că-ca ma-tale numai găsim!!!🤬/Na ca sa moara frustatele,esti super tipa💪💪💪💋💋💋🌹🌹🌹🌹🌹🌼🌼🌼🌼🔥🔥🔥🔥🔥🔥si chiar daca arati mai mult/Mă tu încă mai meriți….tot binele din lume😉😁😂🤣👍/Da ma am înțeles ai fund/Îți bate pensia la ușă mamaie😂/Nu am nimic cu tine , te felicit pentru așa frumusețe și așa corp dar ai grija și tu , ti se văd sânii și mai sunt și copii pe aici , in rest ești minunata având in vedere vârsta care o ai !💋”, sunt o parte dintre reacțiile internauților la postarea Vicăi Blochina.

Mai tânjește Vica Blochina după Victor Pițurcă?

Blondina a fost timp de 16 ani amanta lui Victor Pițurcă, fostul selecționer al României. Cu acesta are și un copil împreună, Edan. Invitată, la un moment dat, în emisiunea lui Cătălin Măruță, Vica Blochina a spus cum îl vede, în prezent pe fostul ei iubit:

„Satana! Cum poate să arate atât de bine la vârsta lui de 700 de ani. L-am văzut în realitate, după foarte mulți ani și când l-am văzut, nu-mi venea să cred. Este la fel, identic ca în tinerețe. E țiplă. Mi-a tresărit inimioara. Are 64 de ani, dar arată impecabil”, a mărturisit Vica în emisiunea lui Măruță, semn că nu l-a uitat încă definitiv pe Victor Pițurcă.

Vica Blochina, la momentul adevărului. De ce nu a ajuns soția lui Victor Pițurcă. "Dacă ar fi..."

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: