Redactia.ro
Home » Monden » Apariție incendiară pentru Vica Blochina. Cum a apărut vedeta la plajă

Apariție incendiară pentru Vica Blochina. Cum a apărut vedeta la plajă

GALERIE FOTO (4) Vica Blochina, despre o posibilă relație cu Reghecampf.

Apariție incendiară pentru Vica Blochina. La aproape 46 de ani, Vica Blochina arată incredibil de bine, iar bărbații roiesc în jurul ei. Blondina le-a demonstrat tuturor femeilor că este o persoană puternică și că pentru ea, vârsta este doar un număr.

Apariție incendiară pentru Vica Blochina. Cum a apărut vedeta la plajă

Apariție incendiară pentru Vica Blochina. Blondina s-a născut în Klaipeda, Lituania, dar locuiește în România de mai bine de 20 de ani. Vica Blochina a devenit cunoscută ca fiind balerină în clubul Melody, din București, cu o trupă de balet din Lituania. A intrat în atenția showbiz-ului după ce a recunoscut că a avut o relație cu fostul fotbalist Victor Pițurcă, având și un copil cu acesta. Deși era căsătorit și avea doi copii, sportivul a continuat relația cu Vica timp de 16 ani.

Acum, la aproape 46 de ani, blondina se poate considera o femeie frumoasă. Aceasta are grijă de corpul ei și nu ezită să și-l etaleze ori de câte are ocazia în mediul online. Aflată în vacanță în Grecia, vedeta a postat o fotografie incendiară, făcând topless în piscină. Internauții au lăudat-o pentru trupul de invidiat, iar în câteva ore, postarea a strâns mii de aprecieri și sute de comentarii.

Vica la piscina
Vica la plaja

Povestea de dragoste dintre Vica Blochina și Victor Piturcă

Avea 20 de ani când l-a cunoscut pe Victor Pițurcă. Cei doi s-au cunoscut în clubul în care lucra ca balerină, fiind amanți vreme de 16 ani. După ce l-a născut pe Edan, blondina l-a dat în judecată pe fostul selecționer al echipei naționale de fotbal pentru nerecunoașterea copilului. În 2012, judecătorii au decis să Edan este copilul biologic al sportivului, iar acestaa fost somat să-i plătească fostei sale amante o pensie alimentară de 39.000 lei lunar. Într-un interviu, Vica Blochina declara că l-a cunoscut pe Victor Pițurcă în 1994, prin intermediul unor prieteni și că s-a îndrăgostit imediat de el. Mai mult, blondina a declarat că este dureros faptul că tatăl copilului ei nu vrea să mai audă de ea.

De asemenea, aceasta a declarat într-o emisiune că l-a iubit foarte mult pe Victor și că nu a mai existat o altă iubire după ce s-au despărțit. „Dacă Victor Pițurcă ar fi divorțat, m-aș fi măritat cu el. Victor a fost bărbatul pe care l-am iubit cel mai mult. A fost singura iubire a vieții mele și am fost amanta lui timp de 16 ani. Nu știu dacă soția lui știa de mine. Oricum, s-a terminat relația de multă vreme și am rămas prieteni”, a spus Vica Blochina.

Vica si Piturca

Întrebată dacă mai simte ceva pentru fostul antrenor, Vica Blochina a povestit că l-a întâlnit pe acesta după mult, iar inima i-a tresărit, semn că blondina încă mai are sentimente pentru Victor Pițurcă.”Când l-am văzut, nu-mi venea să cred. Este la fel, identic ca în tinerețe. E țiplă! Mi-a tresărit inimioara. Are 64 de ani, dar arată impecabil”, a spus blondina.

În prezent, Vica Blochina are propria afacere, lansându-și lenjerii de pat unicat, care deși sunt de lux, au prețuri mici, „În urmă cu aproape 6 luni am implementat în România un concept unic: lenjeriile ce nu necesită călcare. Acest sistem a reusit să ușureze munca femeilor. Am fost pionierul acestui concept care a luat amploare, însă am decis că pot face ceva mult mai bun, motiv pentru care acum vin cu o altă surpriză, care cu siguranță le va bucura atât pe doamne, dar mai ales pe burlaci.”, declara Vica.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: