Redactia.ro
Home » Monden » Oana Roman încă îl mai iubește pe Marius Elisei. Ce declarații a făcut vedeta

Oana Roman încă îl mai iubește pe Marius Elisei. Ce declarații a făcut vedeta

Oana Roman este mai fericită ca niciodată după ce s-a împăcat cu fostul soț. Oana Roman și Marius Elisei își continuă povestea de dragoste pe care au început-o cu ceva ani în urmă. Cu toate că au divorțat în decembrie anul trecut, cei doi nu au putut sta mult unul departe de celălalt și inevitabilul s-a produs.

Oana Roman a declarat că încă îl iubește pe Marius Elisei

Oana Roman a dezvăluit într-un interviu că încă îl iubește pe Marius Elisei. Ea a povestit că el a fost cel care a făcut marele pas spre împăcare și a răsfățat-o cu gesturi romantice zilnic. Acum cei doi trăiesc din nou clipe de vis alături de fetița lor Isabella.

Florile pe care mi le ia tot timpul sunt puse în câte ceva și când se usucă păstrăm ghiveciul și Isa face colecție. Deja biroul e plin, de la câte flori primesc. A fost la început romantic, iar acum iarăși. Si eu îl iubesc foarte mult. Vacanța in Franța era stabilit de mult timp. După ce te-am rugat să vii în Egipt și nu ai vrut, am zis să nu te mai rog iar.„, a declarat Oana Roman.

Ce declara Marius Elisei cu puțin timp înainte de împăcare

Marius Elisei, declarație de dragoste pentru Oana Roman. În luna decembrie a anului trecut, Oana Roman anunța că divorțează de Marius Elisei, după opt ani de relație. Deși au avut numeroase probleme în căsnicie, cei doi au reușit să le rezolve. Ei bine, se pare că separarea a fost cea mai bună variantă la acea vreme, iar viața Oanei Roman schimbându-se radical. Vedeta a slăbit considerabil, având succes și pe plan profesional.

La două, trei zile îi ofer flori, pentru că așa simt și pe lângă asta merită să… mă rog, e ok să oferi flori persoanei pentru care ai ceva. Da, am iubit-o și o iubesc pe Oana în continuare. I-am și spus asta. Nu am cum să uit o persoană sau să spun că nu iubesc o persoană după 8 ani. Pot să spun că da (n.r. dacă e mult mai frumoasă relația lor după divorț). Este mult mai ok. Dar se poate și mai bine. Evident că, după o asemenea întâmplare, nu se poate regla totul peste noapte. Din punctul meu de vedere, nu trebuie neapărat să fii legat printr-un act. Este suficient că suntem legați în fața lui Dumnezeu pentru că s-a ținut o slujbă și acea legare în fața Domnului nu ai cum s-o rupi. În fața Domnului încă suntem căsătoriți. Da, eu îmi doresc din toată inima (n.r o împăcare, să fie o familie unită). Acum, să vedem, nu știu. Eu sper că și ea, dar probabil că na, nu atât de repede, dar om vedea. Da (n.r. împăcarea ar fi cel mai frumos lucru care i s-a întâmpla anul acesta). Cred că în adâncul ei, da, își dorește, cred, bănuiesc. Probabil e prea… să nu ia o decizie prea pripită. Și probabil că mai analizează sau nu știu ce-și dorește, cum vrea să pună problema.„, a mărturisit Marius Elisei în cadrul unui interviu.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: