Redactia.ro
Home » Monden » Ce spune presupusul amant al Irinei Tănase? Bărbatul îi sare în apărare

Ce spune presupusul amant al Irinei Tănase? Bărbatul îi sare în apărare

Ce spune presupusul amant al Irinei Tănase

Odată cu ieșirea Irinei Tănase în față, și Paul, presupusul amant al tinerei, a făcut o serie de declarații. Acesta îi sare în apărare prietenei sale și spune că tot ce s-a vehiculat în ultimele zile este prost înțeles și fals. Iată ce precizări a ținut acesta să facă!

Ce spune presupusul amant al Irinei Tănase

Paul, bărbatul pe care presa de scandal îl anunța drept amantul Irinei Tănase, spune că, de fapt, n-a avut niciodată o relație de natură amoroasă cu acesta. El îi sare în apărare tinerei, negând toate cele scrise despre ei doi în ultimele zile.

„Am cunoscut-o pe Irina Tănase în urmă cu mai bine de 10 ani, am avut, în acea vreme, înaintea relației dintre Irina Tănase și Liviu Dragnea, un anturaj comun, însă nu a existat și niciodată nu s-a pus problema între noi de a avea o relație amoroasă sau o altfel de relație, decât una de amiciție. Aceste raporturi de amiciție sau prietenie, dacă vreți, pe care le am cu Irina Tănsase se rezumă la urările pe care i le transmit de două ori pe an, cu ocazia zilei de 8 martie și cu ocazia zilei de naștere, urări ce izvorăsc din bun simț și educație. Mai mult decât atât, ultimul contact visual cu Irina Tănase a fost cu mai bine de un an în urmă.”, a spus bărbatul într-un interviu pentru Viperele Vesele.

Bărbatul are o relație serioasă

Bărbatul cere dreptul la intimitate și spune că viața lui personală a fost afectată de zvonurile apărute în aceste zile. El spune că are o relație serioasă și că nu i-ar plăcea ca iubita lui să citească astfel de declarații mincinoase: „Nu sunt căsătorit, însă sunt implicat într-o relație serioasă și astfel de minciuni, apărute în presă, nu sunt de natură de a mă onora”.

La rândul ei, Irina Tănase a infirmat toate zvonurile legate de o presupusă infidelitate: „Am însă răbdare și speranța că, într-o zi, mă va asculta și va înțelege că i-am fost credincioasă. Poate doar naivitatea mea m-a adus în fața acestei situații. Am crezut că persoanele apropiate, prietenii noștri comuni ne sunt alături și că nu sunt capabili de intrigi. Liviu este singurul bărbat pe care îl iubesc. Este singurul pe care l-am iubit în ultimii 8 ani.”. Citește aici continuarea declarației sale!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: