Redactia.ro
Home » Monden » Ce spune soția lui Dan Bittman după ce artistul a înșelat-o timp de 3 ani? Dezvăluirile apropiaților

Ce spune soția lui Dan Bittman după ce artistul a înșelat-o timp de 3 ani? Dezvăluirile apropiaților

GALERIE FOTO (5) Ce spune soția lui Dan Bittman

Dan Bittman s-a despărțit de Liliana Ștefan, femeia de care artistul a trăit 30 ani și alături de care are trei copii. De câteva luni se zvonește că acesta și-ar fi părăsit soția pentru a locui împreună cun o tânără de 24 de ani, Monica Odagiu.

Dan Bittman are o relație cu o Monica Odagiu?

Dan Bittman, solistul trupei Holograf a cunoscut-o pe Liliana Ștefan, în urmă cu 30 de ani, când au decis că sunt făcuți unul pentru celălalt, chiar dacă nu s-au căsătorit cu acte. Împreună au trei copii, Alexandru, Patrick și Mark. De ceva timp se zvonește că artistul ar avea o relație cu tânăra Monica Odagiu.

Cei doi au colaborat pentru piesa ”Stau cu picioarele în apă rece”, lansată pe vremea când Monica avea 20 de ani, fiind studentă la UNATC, secția actorie, aceasta fiind cunoscută pentru rolul în ”Pariu cu viața”. Mai mult, blondina a mai participat la Vocea României, cu o piesă scrisă de Dan Bittman.

Recent, actrița a vorbit despre acest lucru, confirmând practic relația. ”Mulți oameni au spus: Băi, de ce nu ieșiți să spuneți că nu e adevărat? De ce nu comunicați? Am zis că nu e o idee bună. Și pe mine m-au făcut mai bătrână cu un an. Cică am 25, am 24 încă. Fiecare își face meseria cum poate. Noi cumva încercăm să nu intrăm în discuții. Am zis că nu e o idee bună și că nu e necesar și vrem să stăm departe de ele.”, a spus Monica Odagiu.

Ce spune soția lui Dan Bittman

Conform unor surse apropiate de Liliana Ștefan, a declarat că aceasta știe de relația lui Bittman cu Monica, menționând că artistul nu ar fi fost la prima abatere. Cu toate astea, soția cântărețului nu se aștepta ca acesta să se înhdrăgostească de o fată cu 33 mai tânără. „Pe Liliana nu ai cum să o minți, o știe tot showbiz-ul, iar vorbele umblă. Însă, și de data aceasta a zis că e mai bine să-și vadă de business și de cei trei copii, crezând că Dan se va liniști, așa cum a făcut-o și în repetate rânduri. Să fim serioși, nu este pentru prima dată când lui i se aprind călcâiele pentru altcineva”, au declarat sursele apropiate.

Totodată, aceste au spus că Liliana nu s-ar implica niciodată în vreun scandal de genul, chiar dacă situație nu este favorabilă. Aceasta este producător și textier, fiind creatoarea proiectului muzical dedicat copiilor care poartă numele „Cutiuţa Muzicală”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: