Redactia.ro
Home » Monden » Connect-R îi susține pe Dan Bittman și Mugur Mihăescu în lupta restricțiilor anti-COVID. Ce spune artistul

Connect-R îi susține pe Dan Bittman și Mugur Mihăescu în lupta restricțiilor anti-COVID. Ce spune artistul

Connect-r se alătură artiștilor care se declară nemulțumiți de restricțiile impuse de autorități. Dan Bittman și Mugur Mihăescu sunt, de asemenea, împotriva măsurilor luate de autorități.

 

,, Oamenii mor de foame”

 

Connect-R s-a arătat nemulțumit de  restricțiile impuse de autorități și s-a alăturat artiștilor Dan Bittman și Mugur Mihăescu în lupta anti-COVID. Artistul a transmis un mesaj alarmant pe rețelele de socializare cu privire la măsurile impuse. Unul dintre cei maia ctivi artiști din țaă pe rețelele de socializare, Connect-R atrage atenția asupra unor probleme esențiale cu care se confruntă România în acest moment. Artistul i-a încurajat pe oameni să facă o schimbare în această privință.

Tot mai multe voci cunoscute din spațiul public trag un smenal de alarmă asupra crizei economice cu care ne confruntăm, în contextul pandemiei de coronavirus. Mii de oameni au rămas fără locuri de muncă și tot mai mulți sunt cei care se alătură luptei măsurilor impuse de autorități.

Cântărețul a vorbit pe contul său personal de Instagram despre un episod care l-a emoționant profund, neștiind cum să reacționeze sau ce să mai spună. Acesta a mărturisit că circulă dese ori cu taxiul sau Uber-ul din cauză că nu are carnet de conducere și nici mașină personală, iar cursa de seara trecută l-a marcat emoțional pe artist.

În timp ce se afla în mașină, Connect-R a intrat în vorbă cu șoferul, despre care a aflat că este un instrumentist extrem de talentat, dar care a fost nevoit să renunțe la meseria lui de bază din cauza suspendării evenimentelor și spectacolelor. Cântărețul susține că a rămas impresionat de cazul muzicianului ajuns șofer de Uber pentru a-și întreține familia și a realizat că la fel ca acesta sunt și alte mii de persoane care nu-și mai pot face meseria.

Connect-R a dat acest exemplu urmăritorilor săi d epe Instagram și a  atras atenția asupra cetățenilor care au rămas fără locuri de muncă.

 

 

Dan Bittman nu crede în coronavirus

 

Mugur Mihăescu și Dan Bittman s-au declarat împotriva restricțiilor prea dure în ceea ce privește suspendarea unor domenii de activitate, care a trimis în șomaj mii de români.

Invitat la Antena 3, Dan Bittman a spus ca autoritatile sunt depasite in ceea ce priveste numarul real de infectati cu coronavirus, dar si de morti. Tot acesta a spus ca medicii nu pot face necropsii si deci nu se poate stii cu exactitate numarul de morti din Romania.

Dan Bittman a precizat că nimeni nu poate spune care este, de fapt, bilanțul persoanelor ucise de coronavirus, din moment ce medicii nu efectuează necropsiile după ce pacienții mor pe paturile de spital. „Am gura spurcată și îmi permit să spun orice. Să mor și eu de Covid, să dea Dumnezeu. Chiar nu vreau să mai trăiesc în condiții degradante. Nu se poate așa ceva, este prea mult. Trebuiau făcute zece spitale adevărate, pline de echipamente. Dacă toți dați banii. Oameni care stau să vireze bani din stânga în dreapta. Deja au început să transpară lucrurile astea. Sunt noi structuri care conduc, din care fac parte și români. Vreau să ne putem îmbrățișa, nu prostia asta cu cotul”, a conchis Dan Bittman.