Redactia.ro
Home » Știri » Dan Bittman contestă restricțiile impuse de autorități. Ce spune medicul Adrian Cercel despre afirmațiile făcute de artist

Dan Bittman contestă restricțiile impuse de autorități. Ce spune medicul Adrian Cercel despre afirmațiile făcute de artist

Dan Bittman contestă restricțiile impuse de autorități

Dan Bittman a făcut declarații șocante în cadrul unui interviu, susținând că nu mai suportă această situație creată de pandemia de coronavirus. Acesta a constestat măsurile impuse de autorități, menționând că pune la îndoială datele furnizate zilnic către public. La scurt timp, medicul Streinu-Cercel a contestat afirmațiile solistului de la Holograf.

Dan Bittman contestă restricțiile impuse de autorități. Ce spune medicul Adrian Cercel despre afirmațiile făcute de artist

Solistul trupei Holograf, Dan Bittman a declarat într-un interviu că nu este de acord cu restricțiile impuse de autorități din cauza pandemiei de coronavirus. Mai mult, artistul contestă datele furnizate zilnic către public. Astfel, managerul Institutului de Boli Infecțioase „Matei Balș”, Adrian Streinu-Cercel a desființat afirmațiile solistului.

Dan Bittman a precizat că nimeni nu poate spune care este, de fapt, bilanțul persoanelor ucise de coronavirus, din moment ce medicii nu efectuează necropsiile după ce pacienții mor pe paturile de spital. „Am gura spurcată și îmi permit să spun orice. Să mor și eu de Covid, să dea Dumnezeu. Chiar nu vreau să mai trăiesc în condiții degradante. Nu se poate așa ceva, este prea mult. Trebuiau făcute zece spitale adevărate, pline de echipamente. Dacă toți dați banii. Oameni care stau să vireze bani din stânga în dreapta. Deja au început să transpară lucrurile astea. Sunt noi structuri care conduc, din care fac parte și români. Vreau să ne putem îmbrățișa, nu prostia asta cu cotul”, a conchis Dan Bittman.

Adrian Streinu-Cercel nu este de acord cu Dan Bittman

De cealaltă parte, medicul Adrian Streinu-Cercel a combătut afirmațiile lui Dan Bittman, discutând la Antena 3 despre acest subiect. „Nu e nimeni mai deștept sau mai prost decât celălalt”, spune medicul.

Mai mult, managerul Institutului de Boli Infecțioase „Matei Balș” din Capitală, a spus că lumea ar trebui să se unească în aceastp situație, nu să blameze orice restricție. „Discursurile dezbinatoare nu își au rostul în acest moment. Toate sistemele sanitare din lume au clacat, nu e nimeni mai deștept sau mai prost decât celălalt. Toți avem o pandemie și încă doi ani de zile de aici încolo va trebui să facem față și să trecem cu bine dacă vom fi uniți”, a mai spus medicul Streinu-Cercel.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: